Skip to content

Luksuzna oaza u srcu Zagreba: Teuta Boutique Salon otkrio novi standard ljepote

U Centru Kaptol obilježeno je svečano otvorenje Teuta Boutique Salona čija je vlasnica Teuta Mesaroš, jedna od najpoznatijih hrvatskih stilistica i koloristica za kosu

Marina Đarmati

Novi salon smjestio se na adresi Nova Ves 17, a prostire se na 300 metara kvadratnih. Iza ovog luksuznog i nesvakidašnjeg uređenja koji ostavlja dojam prestižnog ali komfornog stana ili galerijestoje Dean Franić i Saša Šekoranja. Boutique salon Teuta je u zadnjih 18 godina izrastao je u mjesto stvaranja trendova, a njezin tim danas broji 15 vrhunskih stilista i kolorista za kosu, šminku i tehničara za nokte.

Otvorenje nove zagrebačke beauty oaze privuklo je brojne domaće ljubitelje ljepote i poslovne ljude.

Uvijek sam se trudila biti inovativna i kreativnost mi je glavna nit vodilja u svemu što radim. S novim prostorom, Salon Teuta je uveo brojne novitete, a sretna sam što mogu reći da je ovo samo početak. Izuzetno sam ponosna što imam vjerne klijentice koje već godinama dolaze u salon, a osim što dolaze iz cijele Hrvatske, neke dolaze iz inozemstva, pogotovo regije.“ rekla je Teuta Mesaroš.

Osim stiliziranja kose, klijenti će moći kupiti proizvode vrhunskih svjetskih brendova za kosu, make-up i mirise za dom. Ekskluzivnost Teuta Boutique Salona potpisuje i maloprodaja Byredo mirisa za kosu, čime je postao jedini frizerski salon na svijetu u kojem se ovi proizvodi mogu kupiti. Uz njih, poseban corner u salonu nudi maloprodaju drugih proizvoda koje Teuta svakodnevno koristi, a samo neki od njih su: Keune, Leonor Greyl, Philip B, Kerastase.

See also  (Pro)ljetni imperativ: Top proizvodi koji će vam osigurati svjež izgled kože i zaštitu od sunca