Skip to content

Made in Bosnia – stand up comedy show Hazima Mujčinovića i Filipa Andronika

Stand up comedy Made in Bosnia ponovo na turneji u Hrvatskoj

Boris Markuš

Stand up komičari Hazim Mujčinović i Filip Andronik, koji nastupaju u sklopu showa „Stand up comedy Made in Bosnia“, ponovno su tu! Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a s njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag – prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo unatrag koliko nas nije bilo!

Ponedjeljak 25.09.2023. u 20 h
Bosanci dolaze u Hrvatsku!
Ovaj put bez mješalica za beton.

A za slučaj da mislite da svijet nepovratno ide u propast, nema veze, idemo u propast zajedno.

Njihov show je svojevremeno okarakteriziran kao najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više stotina puta je izvođen u klubovima u domovini i u zemljama regije te inostranstva. Nema gdje nisu nastupali, koje fore izvaljivali i ako vam je neko pričao da je bio na super smiješnom nastupu, velike su šanse da je bio upravo na “Stand up comedy in Bosnia”. A ako ste vi razmišljali “kako to da ovi ostali nastupi nisu smiješni kao taj o kojem su mi govorili” – e, to je zato što niste gledali i slušali Hazima i Filipa.

Ako vas je oduvijek vas zanimalo da li Bosanci mogu napisati “Ne parkiraj” na vrata garaže a da im sva slova stanu, ili pak zašto u avionima skaču sa sjedišta pri slijetanju kao da se voze autobusom pa ne žele da im promakne stanica, onda je ovaj show prava stvar za vas.

mala retrospektiva

Šokačko sijelo Županja

Uz druženje, mađarenje i zvuke tambure, u ambijentu Kuća za odmor "Šokačkalady"...
30th Jan 2023

KLAVIRSKO-UDARALJKAŠKI SPEKTAKL ANSAMBLA MEŠTROVIĆ & EXPRESTO

Koncertnim spektaklom 12. lipnja u 21 sat na platou ispred Kulturnog centra Osi...
06th Jun 2022