Skip to content

DAŠAK KAZALIŠTA U TOWER CENTRU! ZAVIRITE, OČEKUJU VAS BROJNE ZANIMLJIVOSTI!

Ako ste se danas nakon 11 sati imali prilike zateći u Tower centru, sigurno ste na drugome katu trgovačkoga centra primijetili nesvakidašnji prizor: raskošne povijesne kostime u ambijentu scenografije u kojoj se dala naslutiti i riječka ura. Pitate se, što bi to moglo biti? Odgovor je jednostavan: riječki „Zajc“ stigao je u Tower!

Ana Trošelj

Prolaznicama i prolaznicima, kao i predstavnicama i predstavnicima medija, voditeljica današnjega otvorenja kazališnoga kutka naslovljenog „Baci oko na kazališni izlog“, Katarina Mažuran, osim kazališnih kostima iz različitih predstava poput „La Giaconda“, „Amadeus“, „Adriana Lecouvreur“ te scenografije iz predstave „Vježbanje života – drugi put“, predstavila je i ovosezonski kazališni program te pretplatničke cikluse. Naglasila je da će prezentacija trajati do 15. listopada, a izložba će se iz tjedna u tjedan obogaćivati novim sadržajima.

Dobrodošlicu svima na otvorenju je poželjela Vanja Pletikosa Crnić, voditeljica marketinga i odnosa s javnošću Tower centra, kazavši da im je velika čast ugostiti HNK Ivana pl. Zajca.

“Zajčev” program predstavila je Ana Miljanović, upraviteljica prodaje, marketinga, promidžbe i odnosa s javnošću „Zajca“. Posjetiteljice i posjetitelji imali su prigodu saznati o pogodnostima pretplate te razlozima zašto se najbolje odlučiti upravo za nju, ali i informirati se o programima koje pretplate nude, upoznavajući se s ponudama pojedinačnih grana – Hrvatske i Talijanske drame, Baleta i Opere. Istakla je, ujedno, da od ove sezone uvodimo i Zajc klub karticu, koja će pored klasičnih pretplatničkih ciklusa nuditi i fleksibilniji model biranja predstava i termina odabirom kazališne kartice, ili pak prepaid-kartice, a za sve one koji odluče pokloniti nekome kazališni doživljaj, darovna kartica će im biti na raspolaganju.

Na kraju otvorenja, svi su bili pozvani na piće gdje su ih dočekali i kazališni suveniri. Posebno bismo htjeli zahvaliti voditeljici garderobe HNK-a „Zajc“ Kristini Komadini na pripremi i postavljanju kostima za javnost.

Vidimo se uskoro, kako u Toweru, tako i u „Zajcu“!

See also  Fitch snizio kreditni rejting Hrvatske na 'smeće'
mala retrospektiva