Skip to content

LoM osvojio 2. mjesto na Demofestu

Pet godina od ideje, tri godine od osnutka, šest mjeseci od izdanja albuma prvijenca koprivnički LoM je jednoglasnom odlukom žirija osvojio 2. mjesto na Demofestu, najvećem festivalu demo bendova u regiji

Ivana Tolić

Nakon nastupa na prvoj polufinalnoj večeri LoM dobiva izuzetno pozitivne kritike i reakcije publike koje su bile vidne i na samom nastupu benda. Kombinacija žanrova koje LoM vješto interpretira doprinijele su upravo ovakvom ishodu i interesu publike, žirija te drugih predstavnika glazbene industrije iz regije koji su pokazali interes za suradnju s bendom.

Uslijed izrazito nepovoljnih i turbulentnih vremenskih uvjeta u čitavoj regiji za vrijeme festivala, LoM kao i ostali demo bendovi nisu nastupili u finalu te je odluka žirija o pobjednicima bila temeljena na prve dvije polufinalne večeri.

„Bila nam je izrazita čast djeliti pozornicu s ostalim demo bendovima koji su svi redom zaslužili biti na ovom događaju te nam je izrazito žao zbog nastale situacije u kojoj su se neki osjećali zakinuto. Čestitamo svima i veselimo se svoju glazbu predstaviti i široj publici.“ – kažu iz benda.

Pogledajte snimku nastupa benda LoM na Demo festu:

Pratite LoM na društvenim mrežama:
www.facebook.com/LoM.koprivnica
www.instagram.com/lom.kc

Optimized by Optimole