Skip to content

Napamet – Stefany predstavlja pjesmu za Splitski festival

Draga publiko, jedva čekam doći u predivan Split i osjetiti taj šušur koji vlada za vrijeme Splitskog festivala

Petra Gajšak

Pjesmu autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominika Žagmeštera Žugu koji je ujedno i aranžer pjesme.

Pjesmu i spot “ Napamet” možete pogledati  i poslušati na Croatia Records YouTube kanalu:

‘Napamet’ je ljubav, ona prava, iskrena, duboka ljubavna pjesma.

Pjeva o apsolutnoj  ljubavi koju dišete, živite i osjećate  na potpuno drugačijoj i višoj razini . Vjerujem da će svatko tko bude poslušao pjesmu u njoj pronaći onu svoju ljubav koja ga vodi, motivira , inspirira i za koju živi. “ Stefany.

Stefany se javnosti prvi put predstavila kao natjecateljica glazbenog showa “The Voice”. Svojim  izvedbama u času osvojila gledateljstvo, kako ono u studiju, tako i ono ispred malih ekrana i došla do četvrtfinala . 

Kao najbolja mlada izvođačica nagrađena je nagradom HRT-a “Music Pub”.

Nakon sudjelovanja u showu “The Voice” Stefany se posvetila  obrazovanju, završila je fakultet i danas s diplomom u rukama  spremna je potpuno živjeti svoj glazbeni san. U srijedu 14. lipnja  objavljuje novi singl  pjesmu “Napamet”, skladba je to s kojom  predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

“Pjevati na Splitskom festivalu meni je velika čast. Pomisao da ću nastupiti na pozornici na kojoj su zadnjih šest desetljeća pjevala najznačajnija  imena hrvatske glazbe,  znači veliku odgovornost koja me obvezuje na trud i predan rad kako bi moj nastup opravdao očekivanja. Jako vjerujem u ” Napamet”, u svoj tim,u sebe i dat ću sve najbolje 2.srpnja na pozornici na splitskim Prokurativama.” govori nam presretna Stefany.

Pjesmu autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominik Žagmeštera koji je ujedno i aranžer pjesme. Za miks i mastering zadužen je Švigi iz studija Šišmiš. 

“Draga publiko, jedva čekam doći u predivan Split i osjetiti taj šušur koji vlada za vrijeme Splitskog festivala. Radujem se no moram priznati da vlada i mala trema pa zato trebam vašu podršku, pljesak i osmijeh kada izađem na pozornicu. Jedva čekam da “Napamet” zapjevamo zajedno…” poručuje Stefany i zahvaljuje svima koji su sudjelovali u stvaranju ove prekrasne pjesme.

See also  The New Power Generation slave Princea u Tvornici kulture

Teni Bašić za make up  i Željki Ljubas Vrkić za frizuru, MedVid produkciji  za savršen spot kojim  je ekranizirana  pjesma  Napamet, Nevenu Stanišiću koji je Stefanin partner u spotu, a posebno hvala PPD Global i Mionetto Hrvatska koji su prepoznali i podržali “Napamet”.

Photo: Zvonimir Ferina