Skip to content

Tko će biti Miss Primorsko-goranske županije?Predstavljamo djevojke!

Potraga za najljepšim Hrvaticama, koje će se, naime, ove godine u studenome natjecati na izboru za Miss Hrvatske 2023., već je krenula

Ivana Delač

U Marini Mitan 18. lipnja bit će izabrana Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2024.

Jedanaest lijepih djevojaka, koje konkuriraju za titulu Miss PGŽ 2023. pokušat će izboriti pobjedu i svoje mjesto u finalu sljedeće godine. Izbor se održava pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Novi Vinodolski, Turističke zajednice Novi Vinodolski, Grada Kraljevice, Turističke zajednica Grada Kraljevice Grada Bakra te Turističke zajednica Grada Bakra. Sve aktivnosti koje će se odvijati do izbora biti će usmjerene na promociju prekrasnog Kvarnera. Uslijediti će brojna fotografiranja djevojaka na turističkim lokacijama. Naime ovogodišnje finalistice već su počele s pripremama za izbor Miss PGŽ te su snimile razglednice u Porsche Inter Autu , hotelu Mediteran. Još ih očekuje snimanje na najboljoj plaži za pse u Hrvatskoj koja se nalazi  u lučici Podvorska u Crikvenici – Monty’s Dog Beach and Bar. Natjecateljice i psići iz azila Veterinarske stanice imati će nezaboravne trenutke tijekom zajedničkog fotografiranja. Uslijediti će i posjet tvrtci Alu & Plast Internacional te snimanje s jedinstvenom prirodnom kozmetikom Rosmari pure te mnogim drugim partnerima izbora.

‘‘Pobjednica naše županije predstavlja i promovira PGŽ na finalu izbora Miss Hrvatske. To pravo je prošlogodišnjom pobjedom već osigurala Miss Primorsko-goranske županije 2022 Lana Krnić, koju uskoro očekuje nacionalno finale ”, govori Iva Bruketa vlasnica licence Miss PGŽ.

BIOGRAFIJE DJEVOJAKA:

Andrea Bošnjak (20), Rijeka, studira turistički menadžment u Opatiji. U slobodno vrijeme trenira atletiku.

Dorotea Šare (22), Rijeka . Završila je Trgovačku i tekstilnu školu u Rijeci te radi u zaštitarskoj tvrtci. U slobodno vrijeme izlazi i voli putovati.

Ivana Sabljić (25), Rijeke, radi u agenciji za nekretnine. U slobodno vrijeme bavi se fitnessom.

Enea Cetina (19),  Rijeka,  pohađa Gimnaziju Andrije Mohorovičića. 14 godina bavi plesom.

Ema Rendulić (25), Slunj. Radi u jednom caffe baru u Rijeci. U slobodno vrijeme voli odlaske u prirodu i opuštena druženja s prijateljima.

See also  Ovog proljeća nose se ispeglane šiške

Lorena Čačija (17), Rijeka, pohađa Obrtničku školu Opatija za zanimanje kozmetičar. U slobodno vrijeme se bavi plesom.

Chiara Kalanj (20), Mali Lošinj, studira na Ekonomskom fakultetu u Puli.

Chiara Šargač (18) , Novi Vinodolski. Ide u srednju Medicinsku školu u Rijeci, smjer nutricionist. U slobodno vrijeme bavi se modelingom

Vanessa Vinkler (22), Rijeka po zanimanju je upravni referent. U slobodno vrijeme trenira borilačke vještine.

Ana Alagić (19), Rijeka.Studentica je na Pravnom fakultetu. U slobodno vrijeme bavi se latinoameričkim plesovima i slikanjem, te pisanjem literarnih radova. Cilj joj je postati uspješna i obrazovana, jer znanje je moć koju nam nitko ne može oduzeti.

Antea Mihelčić (21), Rijeke. Studira na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, smjer Rani i predškolski odgoj. U slobodno vrijeme bavi se šminkanjem, crtanjem, vježbanjem u teretani, trčanjem, promoviranjem različitih brendova

U fotogaleriji pogledajte koje se djevojke natječu za laskavu titulu.

FOTO: Josip Čekada