Skip to content

Ljetni adut: PROTECT linija koja pruža trostruku zaštitu od sunca

Najprirodniji način dobivanja vitamina D je direktno iz sunčeve svjetlosti, međutim ozonski omotač postaje sve slabiji zbog čega UV zrake u sve većem broju prodiru do naše kože koju pritom oštećuju

Marina Đarmati

S obzirom na to da nam stižu sve sunčaniji dani koje ćemo provoditi na otvorenom, trebamo voditi računa o odgovarajućoj kremi za zaštitu od sunca koja savršeno odgovara potrebama kože. Saveznik u borbi protiv fragilne kože, brend A-DERMA, i za sunce ima savršeno rješenje – PROTECT liniju za djecu i odrasle. 

PROTECT nevidljivi fluid SPF 50+ bit će idealan odabir ako ne želite hodati s bijelim tragom na koži ili pak gubiti vrijeme čekajući da se krema upije. Ovaj nevidljivi fluid prilagođen je mješovitoj do masno fragilnoj koži s vrlo visokom zaštitom UVB + UVA. Ultra-brzo se upija – za samo 3 sekunde. Patentirana inovativna djelatna tvar Barriestolide® iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, jača i štiti kožnu barijeru dok je patentirani sustav filtera fotostabilan te štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina. Zaštitni faktor 50+ i vodootpornost jamče optimalnu zaštitu. PROTECT nevidljivi fluid SPF 50+ nanesite prije izlaganja suncu i često ponavljajte nanošenje kako biste održali nivo zaštite. Pretjerano izlaganje suncu je opasno te se ne zadržavajte predugo na suncu. Ova linija prošle je godine obogaćena i inovativnim, praktičnim džepnim pakiranjem, PROTECT POCKET nevidljivi fluid 30 ml,  kako bi omiljena krema za zaštitu od sunca uvijek bila „pri ruci“.

Zašto odabrati A-DERMA PROTECT liniju za sve članove obitelji? 

U segmentu zaštite od sunca A-DERMA PROTECT nudi rješenja za cijelu obitelj. Odrasli mogu birati između nevidljivog fluida i X-TREM nevidljivog stika, kreme ili spreja. Fragilnoj koži djece namijenjen je KIDS dječji sprej, kao i X-TREM nevidljivi stik. Za masnu kožu sklonu aknama tu je PROTECT AC matirajući fluid, dok za kožu sklonu atopiji preporučujemo posebno prilagođenu  PROTECT AD krema. Za hidrataciju i obnovu kože nakon izlaganja suncu, tu je PROTECT AH obnavljajući losion nakon sunčanja.

Stručnjaci su osmislili inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na sve tri razine štetnog djelovanja sunca:

  1. A-DERMA PROTECT ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtera. Riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, s obzirom da sadrži optimalan broj filtera velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.
  2. JAČA funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano.
  3. Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksicira.
PROTECT linija za trostruku zaštitu od sunca