Skip to content

OPROST – HOME CONFLICT IZBACUJE PRVI SINGL NA HRVATSKOM JEZIKU

Home Conflict objavljuje novi materijal na hrvatskom jeziku nakon 7 godina sviranja na engleskom. Novi EP nosi naziv “Igre Riječi i Kolo Sreće” te predstavlja brzu i žestoku glazbu u duhu melodičnog hardcore-a

Marinko Lugović

Poseban fokus je na prvoj pjesmi s EP-a, nazvane “Oprost” koja donosi novu stranicu u karijeri benda i prikazuje njihovu potpunu posvećenost hrvatskom jeziku i glazbenoj punk kulturi. Izrazito brza i energična skladba prožeta oštrim bubnjem te agresivnim gitarama, potpuno će vas osvojiti svojim zvukom te refrenom koji je strašno upečatljiv i zarazan da ga nikako nećete moći izbaciti iz glave.

Osim toga, bend ima i novu postavu, što je dodatni razlog za uzbuđenje. Nova postava donosi nove ideje, novu energiju i novo zvučno iskustvo, čime bend pokazuje da su uvijek spremni na promjene i napredak.

Bend “Home Conflict” ima dugogodišnju karijeru i mnoge uspješne nastupe na svojim leđima, ali s ovim novim materijalom očekujemo još veće podvige te fanove koji će se zaljubiti u njihovu glazbu na novoj razini.

Budući da se radi o izuzetno rijetkom izdanju na domaćoj glazbenoj sceni, pozivamo sve da poslušaju ovaj novi materijal i pridruže se slavlju benda.

“Oprost” se može poslušati i pogledati na YouTubeu, dok će EP – “Igre Riječi i Kolo Sreće” biti dostupan na svim digitalnim platformama 27.4.