Skip to content

Goran Bare & Majke tour – Rock spektakl u Osijeku

Veliki rock spektakl u Osijeku – Bare poručuje: „Publici mogu samo obećati – dat ćemo sve od sebe“

Boris Markuš

TOP RADIO donosi Goran Bare & Majke tour – veliku rock turneju po hrvatskim gradovima. Turneja u trajanju od nekoliko mjeseci započet će u velikim hrvatskim gradovima – Karlovcu, Osijeku i Splitu. Rock spektakl će se u Osijeku dogoditi 21.6. 2023. godine u Dvorani Gradski vrt.

Na Svjetski dan glazbe i prvi dan ljeta rock ikona će za Slavonce pripremiti koncert za pamćenje: “Publici mogu samo obećati da ćemo dati sve od sebe i da će koncerti biti odlični“, poručio je Goran Bare u razgovoru za TOP RADIO.

Bare je za TOP RADIO opisao osjećaje koji ga obuzmu na koncertima: „Ne mogu to objasniti. To je kao prijelaz u neko drugo stanje svijesti, nekakav mali trans. Prepustim se osjećajima, nekim sjećanjima te pjesme, zašto je takva…baš je čudan osjećaj, ali jako, jako lijep. Ipak kad imate kontrolu nad 10 – 15 tisuća ljudi – osjećate neku snagu, jakost u sebi.“

Po mnogima najveći rock pjesnik ovih prostora, Bare je stvorio prepoznatljivi glazbeni potpis. Kroz više od tri desetljeća zajedno s Majkama, zaslužan je za stvaranje hrvatske rock povijesti i povezivanje generacija fanova.

I na ovom putovanju Bare će publiku provesi kroz bogati katalog rock klasika iz svog repertoara – “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”,  „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te druge neizostavne hitove.

Ulaznice nabavite putem Eventim-a.

Bare i Majke OS