Skip to content

Nivea održala svoj prvi regionalni event i predstavila adute za problematičnu kožu

Koliko ste puta čuli da muškarci, iako ne njeguju kožu, imaju manje problema s njom? Upravo smo se ovim i sličnim mitovima pozabavili na prvom regionalnom NIVEA eventu u Zagrebu, na predstavljanju NIVEA DERMA Skin Clear linije u Cogitu i Uraniji

Marina Đarmati

Na zanimljivoj i dinamičnoj panel diskusiji otkrili smo koliko je briga izvana, jednako važna kao i briga iznutra da bismo postigli lijep i zdrav izgled kože. Moderatorica Alex Milinković, radijska voditeljica i blogerica, sa svojim sugovornicama, magistricom nutricionizma i vlasnicom nutricionističko dijagnostičkog centra Nutrilife, Ivanom Barišić te dermatovenerologinjom Ružicom Jurakić Tončić objasnila što sve utječe na izgled i zdravlje kože. 

Problematična koža i akne nisu samo problemi s kojima borbu vode mladi tijekom puberteta – nečista koža može se pojaviti u bilo kojoj životnoj dobi, u različitim pojavnim oblicima i jednako pogađa žene kao i muškarce.

Beauty novinarka i influencerica Korana Marović, beauty urednica Cosmopolitana Slovenija, Nataša Mernik te influencerica Mihaela Lakičević iz Srbije svim prisutnima su otkrile svoje najgore pogreške, kada je u pitanju njega lica, kako rješavaju te probleme i kako im je nova DERMA Skin Clear linija za čišćenje lica pomogla da krenu surađivati sa svojom kožom te poboljšaju ten.

Često nam je teško iskombinirati proizvode koji nam u potpunosti odgovaraju. Međutim, NIVEA DERMA Skin Clear proizvodi znaju da problematična koža zahtijeva i više od same njege, stoga su razvijeni kako bi pazili prvenstveno na potrebe potrošača i prilagodili se njihovim individualnim potrebama. Zahvaljujući vrlo učinkovitim sastojcima i posebno blagim formulama, nova NIVEA DERMA linija čisti kožu i poboljšava ten u samo sedam dana!

Tijekom dana na koži se nakuplja višak sebuma koji začepljuje pore i potiče razvoj nečistoća. Započni rutinu s nježnim, ali učinkovitim DERMA Skin Clear gelom za umivanje koji dubinski čisti kožu i pročišćava pore. Također, učinkovito smanjuje i sprječava ponovnu pojavu nepravilnosti.

Postignite ponovo balans kože i nadogradite rutinu uz NIVEA DERMA Skin Clear toner za lice koji čisti i koži daje dodatnu hidrataciju, bez začepljenja pora.

Vrati kontrolu nad svojom kožom uz pomoć zvijezde NIVEA DERMA Skin Clear linije  -noćnog eksfolijanta koji zahvaljujući visoko koncentriranoj formuli s 8% salicilne i glikolne kiseline u kombinaciji s niacinamidom ubrzava prirodni proces obnove kože, smanjuje mrlje i sprječava njihov ponovni nastanak, za vidljive rezultate u samo sedam dana!

Kao dopuna kompletnoj liniji za povremenu potrebu tu je NIVEA DERMA Skin Clear piling protiv nečistoća koji smanjuje mitesere i prištiće, zaglađuje teksturu kože te čisti pore zahvaljujući formuli sa salicilnom kiselinom i niacinamidom.

Dermatološki i klinički ispitano za čišći, vidljivo poboljšan ten

Kao prvi korak rutine ujutro i navečer uvijek koristi gel za umivanje: nježno umasiraj na mokro lice i isperi. Zatim nježno utapkaj toner na oprano lice rukama ili vatom i nemoj ispirati. S oba proizvoda izbjegavaj područje oko očiju. Navečer, na kraju rutine, nanesi noćni eksfolijant na dobro očišćeno lice. Upotrijebi DERMA Skin piling kao alternativu noćnom eksfolijantu. Koristi ga povremeno (preporučuje se 2-3 puta tjedno), nježno umasiraj na mokro lice nakon čišćenja lica gelom za umivanje. Isperi prije nanošenja tonera te izbjegavaj područje oko očiju.

NIVEA DERMA Skin Clear brine i o okolišu

Ambalažne bočice nove NIVEA Derma Skin Clear proizvoda sastoje se 98 % od rPET -a (sve osim naljepnice, kapice i pumpice za doziranje), a složena kutija ambalaže pilinga sastoji se od odgovorno nabavljenog materijala koji nosi oznaku „FSC“ (Forest Rewardship Council®).

Fotografije snimio: Petar Santini