Skip to content

Samo ti si ona – novi singl Lane Lovreković i Daria Terglava pod Menart label

LANA LOVREKOVIĆ & DARIO TERGLAV

Buđenjem proljeća, bude se i emocije u nama uz novu emotivnu baladu „Samo ti si ona“!

Nakon dva uspješna singla “Dalje plešeš sam“ i “Riječi pogrešne“ pod izdavaštvom Menarta, Lana Lovreković se, u duetu s Dariom Terglavom, obraća malo starijoj publici emotivnom baladom „Samo ti si ona“!

Dugo sam razmišljala o tome da napravim duet, ali sam osjećala da treba doći onaj moment kada se “poslože sve kockice“. Čim sam čula prve taktove demo snimke “Samo ti si ona“, znala sam da je to to! Daria sam upoznala sasvim slučajno preko svog skladatelja Marka Tomasovića i izvršne producentice Ane Borić. Kliknuli smo na prvu i oduševio me koliko je opušten i zabavan.“ – kaže nam Lana.

Dario Terglav je glazbenik iz Rijeke, osobito poznat publici na području Istre i Kvarnera jer je sudjelovao na mnogim festivalima te ga često imaju priliku slušati na njegovim brojnim nastupima.

“Lanu pratim od početka njene suradnje s Markom Tomasovićem i Anom Borić. Jako mi se sviđa njezin vokal i način interpretacije pa sam bez razmišljanja pristao na ideju da napravimo zajedno pjesmu jer sam znao da će biti pun pogodak!“ – priznaje nam Dario.

Tekst pjesme napisala je Štefanija Soldan, uglazbio Marko Tomasović, a za aranžman je zaslužan Aleksandar Valenčić. Spot je snimala i montirala Marija Tadić, dok je za cijeli proces stvaranja i suradnje bila zadužena izvršna producentica Ana Borić.

Spot za pjesmu „Samo ti si ona“, pogledajte ispod:

“Ova pjesma u sebi nosi jako puno emocije, što tekstom, što aranžmanom. Nadamo se da će se i publika pronaći u toj emociji u jednakoj količini koliko je i nama bio užitak stvarati je.“ – poručuju nam Lana i Dario.

Pjesmu „Samo ti si ona“, slušajte na streaming servisima:

https://bfan.link/samo-ti-si-ona

See also  Darija Auguštan pobjednica Međunarodnog natjecanja opernih pjevača "Zinka Milanov"
mala retrospektiva