Skip to content

Sjajim – Tara Thaller zablistala u pjesmi i spotu

Novi singl poznate glumice, pjevačice i favoritkinje showa “Ples sa zvijezdama”

Nakon što je prošle godine hrabro započela glazbenu karijeru singlom “Oteta”, slavna glumica i pjevačica Tara Thaller predstavlja novu pjesmu “Sjajim” kojom slušatelje podsjeća na ono što ponekad možda ostane zaboravljeno – ljubav prema sebi samima.

Pjesma ‘Sjajim’ inspirirana je nekim prethodnim vezama, i onom vječno poznatom životnom lekcijom ‘cijeniš nešto tek kada to izgubiš’. Želja mi je bila da pjesma probudi empowerment u slušateljima, da zavoliš sebe i naučiš cijeniti svoje vrijednosti. Inspiracija mi je bio citat Nine Simone ‘you’ve got to learn to leave the table when love is no longer being served’.“, otkirla je Tara.

Za koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je Tarina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpsiuju SESTRICE:

Telepatski smo se povezale i na jednu moju referencu ona je krenula s idejama koja je svaka bila bolja od prethodne. Zaista je užitak raditi s nekim tko je toliko kreativan i predan. Udružili smo se s renomiranim duom SESTRICE i prepustili se njihovim uigranim rukama. Vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i u spot je uneseno puno ljubavi i veselja što je bilo ključno kod stvaranja vizualnog djela pjesme.

Ova “catchy” pop/r&b poslastica stiže za vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu “Ples sa zvijezdama” u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri.

Pjesma “Sjajim” dostupna je na svim streaming servisima.

2023 Aquarius Records

See also  Goran Karan u Lisinskom