Skip to content

Mercedes Maybach S-klase (2023) – INTERIJER – vrsna luksuzna limuzina

U ovom videu, pogledat ćemo Mercedes Maybach S-klase i vidjeti može li se smatrati vrhunskom luksuznom limuzinom na tržištu?

Kao najskuplji automobil u Mercedesovoj liniji, Maybach S-klasa definitivno je luksuzna limuzina. Čini li ga njegova luksuzna unutrašnjost vrhunskom luksuznom limuzinom na tržištu? Ili postoji bolji izbor? Pogledajmo i saznajmo!

Interijer Mercedesa Maybach S-klase temelji se na revolucionarnom dizajnu interijera nove Mercedes-Benz S-klase. Velike površine ukrasa na prednjim sjedalima nova su značajka u Mercedes-Maybachu. Visokokvalitetni drveni okviri obavijaju stražnji dio naslona prednjih sjedala, ostavljajući dojam prostranih salonskih sjedala. S paketom Executive Rear Seat Plus, slično upečatljivo područje obloga smješteno je između dva putnika na stražnjoj klupi.

Mercedes Maybach S-klase posebno je prikladan. 7 inča duži međuosovinski razmak u usporedbi s Mercedes Benz S-klasom u potpunosti pogoduje stražnjem dijelu. Fokus na stražnjem dijelu naglašen je još profinjenijim elementima. Prvoklasna stražnja kabina opsežno je nadograđena novim značajkama udobnosti kao što su funkcija masaže do nogu i grijanje vrata/ramena.

Na zahtjev, ekskluzivni izgled Mercedes Maybach S-klase može se poboljšati dvobojnom završnom bojom s razdjelnom crtom. Nanosi se ručno prema najvišim kriterijima kvalitete. Prepoznatljive značajke na prednjem dijelu uključuju prepoznatljivu haubu s kromiranom perajom i rešetku hladnjaka Mercedes-Maybach s finim, okomitim kromiranim prugama. Mercedes-Maybach S-klasa također se razlikuje od svojih bratskih modela kada se gleda sa strane: stražnja vrata su šira, a C-stupovi imaju fiksno četvrtasto svjetlo. Ekskluzivnost je naglašena logom marke Maybach na C-stupu.

Mercedes-Maybach S-klasa također može biti opremljen komfornim stražnjim vratima s električnim upravljanjem. Uz ovu značajku, široka stražnja vrata mogu se praktično otvoriti i zatvoriti s malo sile, čak i na uzbrdici. Integracija Blind Spot Assista u infotainment i kontrolni sustav MBUX osigurava visoku razinu praktičnosti upravljanja i dodatnu sigurnost. Stražnim vratima također se može upravljati s vozačevog sjedala – važna funkcija kada vozi vozač.

Uz aktivnu kompenzaciju buke s ceste, unutrašnjost ionako tihe Mercedes-Maybach S-klase postaje još mirnija. Na sličan način kao slušalice sa potiskivanjem buke, sustav smanjuje neželjene niskofrekventne zvukove pomoću zvučnih valova u suprotnoj fazi. Za reprodukciju zvuka koriste se bas zvučnici Burmester® High-End 4D Surround Sound sustava.

Kupci Mercedes Benz Coupea i Cabrioleta odavno su cijenili automatski produživač sigurnosnog pojasa. Putnici na stražnjim sjedalima u Mercedes-Maybach S-klasi sada su prvi koji će imati koristi od ove pogodnosti u stražnjem dijelu limuzine. Produžnik pojasa neizravan je poziv na pričvršćivanje pojasa, a također čini postupak praktičnijim. Više nije potrebno pomicati se iz usvojenog, udobnog položaja sjedenja da biste vezali pojas. Produžnik pojasa integriran je u podesivi naslon sjedala Executive i stoga uvijek u pravom položaju za suvozača.

Volite li luksuz? Pogledajte Mercedes Maybach S-klase. Ova vrhunska luksuzna limuzina će vam sigurno ubrzati srce. S elegantnim dizajnom i luksuznim sadržajima, Mercedes Maybach S-klase je automobil koji ne želite propustiti.

Prilagodljiva stražnja svjetla slave svoju premijeru u Mercedes-Maybachu. To slijedi želje putnika u nekoliko pogleda: kao i svjetlina, veličina i položaj svjetlosne točke mogu se podesiti. Također postoji širok raspon podešavanja između preciznog radnog svjetla i opuštajućeg svjetla za odmor.