Skip to content

Elizabeth Camden: Kralj začina

Gray Delacroix posvetio je život izgradnji hvaljena globalnoga carstva začina, ali to je imalo cijenu. Odlučan spasiti svoju obitelj prije nego što stvari izmaknu kontroli, zauvijek se vraća u dom svojih predaka nakon godina putovanja svijetom.

Kada mlada botaničarka Annabelle Larkin s Instituta Smithsonian pod prijetnjom otkaza dobije zadatak intervjuirati toga misterioznog kralja začina i pristupiti njegovoj jedinstvenoj i egzotičnoj zbirci biljaka i začina, nema pojma da se nalazi na pragu ulaska u opasni svijet političkih intriga, obiteljskih nesuglasica i međunarodnih skandala.

Nesposobna poreći svoju očaranost povučenim uspješnim poduzetnikom, Annabelle će biti prisiljena birati između svoga srca i uvjerenja do kojih joj je iznimno stalo.

Mogu li Gray i Annabelle pronaći put kroz oluju skandala koja prijeti i uništenju obitelji za koju se Gray bori da je spasi?

Nagrađivana autorica Elizabeth Camden u romanu Kralj začina, prvom dijelu trilogije Nada i slava, vješto tka intrigantnu priču donoseći bogate i vjerne opise povijesnih zbivanja trgovine začinima, prožete nadahnutom i romantičnom prozom koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Elizabeth Camden - Kralj začina
See also  LJUBAV NIJE DOVOLJNA