Skip to content

Dinamo na pripremama u Rovinju

Prva momčad Dinama u utorak 3. siječnja otputovala je u Rovinj gdje će odraditi završne pripreme za drugi dio sezone 2022/23.

Igrači su se okupili 14. prosinca te su u Zagrebu odrađivali testiranja i treninge. Dio igrača koji su imali reprezentativne obveze priključio se plavima naknadno, dok se kompletna momčad u punom sastavu okupila uoči polaska u Rovinj. Povratak ekipe u Zagreb na rasporedu je 12. siječnja, dok plavi prvu utakmicu u nastavku sezone igraju 21. siječnja, kada će u sklopu 18. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru ugostiti Goricu.

Popis igrača za pripreme u Rovinju:

Dominik Livaković, Danijel Zagorac, Ivan Nevistić, Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Bruno Petković, Martin Baturina, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Josip Šutalo, Dino Perić, Luka Menalo, Dario Špikić, Mislav Oršić, Faris Krkalić, Gabriel Rukavina, Marko Brkljača, Luka Lukanić, Luka Vrbančić, Jakov Gurlica

Naknadno će se ekipi priključiti kapetan Arijan Ademi i Josip Mišić zbog prehlade.

Za vrijeme priprema Dinama u Rovinju zanimljive sadržaje, fotografije, video reportaže i razgovore s igračima moći ćete svakodnevno pratiti na web stranici i društvenim mrežama kluba.

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Plavi će posljednjeg dana priprema u Rovinju odigrati jednu prijateljsku utakmicu.

12.01. Dinamo – Celje

O mogućim dodatnim prijateljskim utakmicama za vrijeme zimskog kampa u Rovinju obavijestit ćemo javnost putem službenih kanala.

U videu pogledajte kako je izgledao treći dan priprema u Rovinju: