Skip to content

Top 4 deserta u 5 minuta, bit ćete zadivljeni!

Kako skuhati ukusan džem od bundeve za 5 minuta?

0:00 IMATE LI BUNDEVU? Napravite ovaj nevjerojatno ukusan desert za 5 minuta! Bez želatine!
Kako skuhati ukusan džem od bundeve za 5 minuta? Svatko može ponoviti ovaj brz i jednostavan recept kod kuće bez ikakvih kuharskih vještina! Sigurni smo da će svi vaši ukućani i prijatelji biti oduševljeni, Conda će probati ovaj džem od bundeve s limunom! Osim toga, šokirat će vas i jednostavnost pripreme ove slastice! Stoga pogledajte ovaj video od početka do kraja i naučite kako napraviti ukusan džem od limuna i bundeve!
Bundeva 500 gr
šećera 100 gr
sok od 1/2 limuna
Kuhajte do kraja
Agar 9 g (preliti sa 50 ml vode, ostaviti 15 minuta)
Kuhajte 4 minute
Hlađenje

5:06 Otvorite pečene jabuke i bit ćete zadivljeni! Jedi i smršaj, desert za 5 minuta.
Slatkoća za mršavljenje! Desert od 2 sastojka u 5 minuta! Ukusno i jednostavno
U ovom videu vam pokazujemo kako kod kuće napraviti vrlo zdravo dijetno slatko! Ovaj ukusni desert recept je vrlo brz i jednostavan i može ga napraviti apsolutno svatko, čak i bez ikakvih kuharskih vještina! Sva vaša obitelj i prijatelji sigurno će vam biti zahvalni na ovom dijetnom slatkišu koji nije samo marshmallow! Stoga svakako pogledajte ovaj video od početka do kraja i naučite kako napraviti ovaj vrlo ukusan i zdrav desert!
1 kg jabuka
Pecite 30 minuta
15 g želatine
Možete koristiti gotovu kašu od jabuka, 900 ml

10:25 Nećete moći prestati jesti ovaj ukusan i zdrav desert! Za 5 minuta, bez želatine
Danas ćemo vam reći kako brzo i jednostavno kod kuće napraviti pekmez od kakija! Svatko može napraviti ovaj recept, čak i bez kuharskog znanja! Sigurni smo da će cijela vaša obitelj i svi vaši prijatelji biti oduševljeni kada probaju ovaj desert! Njegov okus će vas šokirati, a jednostavnost pripreme iznenaditi! Zato pogledajte ovaj video do kraja i naučite kako napraviti ovaj desert od kakija!
voda 120 ml
Agar 5g
Dragun 600g
sok od limuna 15 ml

15:26 Umutite kokosovo mlijeko s bundevom! Bit ćete zadivljeni! Bez pečenja i želatine! Bazilika slastice
Ukusna pita od bundeve za 5 minuta bez pečenja! Ovaj brz i jednostavan recept može napraviti apsolutno svatko kod kuće, čak i bez ikakvih kuharskih vještina! Sigurni smo da će i vaši prijatelji i obitelj biti oduševljeni kada probaju ovaj desert od bundeve! Njegov okus će vas šokirati, a jednostavnost pripreme iznenaditi! Vjerojatno ga još niste probali! Stoga pogledajte ovaj video od početka do kraja za ukusnu pitu od bundeve u 5 minuta!
Bundeva 500 gr
šećera 100 gr
sok od 1/2 limuna
Agar 5 g + voda 40 ml inzistirati 15 min
100 ml kokosovog ili kravljeg mlijeka
Kuhajte 4 minute

Bijeli sloj:
Šećer 50 gr
300 g kokosovog ili kravljeg mlijeka
3 g agara
Ostavite da djeluje 15 minuta
Kuhati
Kuhajte 4 minute