Skip to content

Trening hrvatskih nogometaša u kampu Al Ersal 3 u Dohi

Hrvatska će biti do sada najteži ispit za Brazil na ovom Svjetskom prvenstvu, smatraju brazilski novinari uvjereni da će pobijediti Hrvatsku

– Bit će to jako teška utakmica za Brazil. Hrvatska je svjetski doprvak, iskusna momčad i s igračima koji igraju u poznatim europskim klubovima. Biti će to sasvim sigurno najteži ispit za Brazil na dosadašnjem dijelu prvenstva, rekao je Bruno Marinho iz O Globa.

– Znam mnogo o hrvatskoj reprezentaciji i igračima jer pratim europski nogomet. Modrić usprkos svojim godinama igra na najvišem nivou, a Perišić je sjajan. Malo sam bolje analizirao vašu ekipu i vidio u kakvim sve dobrim klubovima igraju vaši igrači. Pojavili su se i mladi igrači koji mnogo obećavaju. Ovo je sasvim sigurno drugačija ekipa od one iz Rusije, ali još uvijek je jaka, dodao je.

Rekao je da se sjeća posljednjeg službenog ogleda sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014., ali i prijateljskog susreta iz Liverpoola uoči SP-a u Rusiji.

– Sjećam se utakmice iz Sao Paula, bila je to neizvjesna utakmica, no bile su to druge momčadi i generacije. Bio sam u Liverpoolu na posljednjoj utakmici Brazila i Hrvatska, ostvarili smo pobjedu, no bio je to prijateljski susret, rekao je. Autor: HRT / video HINA / Damir SENČAR

Livaković, Ivušić i Grbić na treningu hrvatske reprezentacije