Skip to content

Dođite na Europski trg i razveselite se unikatnim poklonom!

Već jedanaest godina Ulica snova uveseljava personaliziranim proizvodima, a ovog Adventa prošetajte njezinim čarobnim, šarenim izlogom na Europskom trgu

Marina Đarmati

U 11 godina postojanja, Ulica snova je proširila asortiman od omiljenog Mog planera na Moj rokovnik, My business planer, My passport etui, Spomenar i razne etuije. Ako možda još ne znate, sve proizvode možete personalizirati izborom boje i gravure.

Sada je tu i poseban novitet – personalizirane kuglice u obliku jednoroga te personalizirane mirisne svijeće.

Jedanaesti rođendan Ulica snova je proslavila šarmantnom zimskom kampanjom koju je snimio Mislav Žabarović u centru Zagreba.

„Odluka da ove godina izlažemo na zagrebačkom Adventu došla je prirodno. Osim toga, volim se družiti s kupcima, oduševljavaju me tople, ohrabrujuće poruke pa sam odlučila da se ove blagdane podružimo i upoznamo osobno na Europskom trgu. Čekamo vas raširenih ruku spremni da poklone za vaše voljene učinimo još posebnijim personalizacijom i dozom ljubavi koja je utkana u svaki naš proizvod“, ističe Magdalena Bešker, osnivačica i vlasnica Ulice snova.

Magdalena je nedavno pokrenula i brend Magbellis koji čine proizvodi za kućne ljubimce i koji će isto biti dostupni za kupovinu na kućici Ulice snova. Naravno, i proizvode linije Magbellis odlikuje personalizacija, a odličan su poklon za vlasnike kućnih ljubimaca koji se mogu uskladiti sa svojim omiljenim četveronošcima. Možete birati između privjesaka za pse, bandana, mašnica, ali i kupiti savršene homemade poslastice koje će vaši ljubimci obožavati.

Ne propustite priliku i posjetite kućicu Ulice snova na zagrebačkom Europskom trgu od 26.11. do 7.1. i nabavite personalizirane poklone na koje nitko neće ostati imun.

Ako vam se ne skita snenim ulicama Zagreba, sve proizvode Ulice snova možete naručiti na www.ulicasnova.hr.

Prethodni tekst: Novi Avon miris nadahnut snagom emocija i uspomena