Skip to content

Najava otvorenja 1st ZAGREB BLACK FRIDAY ART WALK

ART WALK, zanimljivo umjetničko i kreativno događanje samostalno je osmislila i organizirala skupina umjetnika radi promocije umjetnosti i umjetnika u Hrvatskoj te uključivanja šire javnosti u suvremene umjetničke tokove

Marija Čingel

U srijedu 23. studenog 2022. u 18:30 sati u Galeriji Specijalne policije u Zagrebu, Trg žrtava fašizma 1 otvara se međunarodna umjetnička izložba pod nazivom 1st ZAGREB BLACK FRIDAY ART WALK. Izložba će trajati do nedjelje 27. studenog 2022.   

ART WALK je jedinstvena izložba koja se po prvi puta održava u gradu Zagrebu i u sklopu koje je omogućeno cjelodnevno druženje umjetnika s publikom. Ovo zanimljivo umjetničko i kreativno događanje samostalno je osmislila i organizirala skupina umjetnika radi promocije umjetnosti i umjetnika u Hrvatskoj te uključivanja šire javnosti u suvremene umjetničke tokove. 

U navedenom izložbenom konceptu sudjeluje dvadeset renomiranih domaćih i inozemnih umjetnika, koji će predstaviti svoja umjetnička djela nastala u različitim medijima poput keramike, nakita i slikarstva. Pridružit će im se kao izlagač i Art&CeRZe – inkluzivna galerija Centra za rehabilitaciju Zagreb.   

ART WALK uz cjelodnevno druženje s umjetnicima omogućuje da se izravno podrži autore te kupi umjetnički rad po jedinstvenim promotivnim cijenama.

Umjetnost nikad nije bila pristupačnija, stoga ne propustite ovaj jedinstveni događaj!

Izlagači:

Alina Gishyan

Ana Peraica

Consuelo Palma

Ivana Čanić

Jelena Dabić Martinović

Ji Suk Baek

Krunoslav Stojanovski

Lada Tomašić

Laura Rainbow

Lucika Lekšić

Marija Čingel

Martina Muraro

Petra M J Lovreković

Sabina Čanić

Sabina Kolonić

Sonja Turner

Tatjana Politeo

Tiana Pozaić

Vesna Matić

Art&CeRZe