Skip to content

Oni zvuče kao prava ABBA

Vratite se u pop eru vladavine ABBE uz autentičnu izvedbu u posebnom božićnom ugođaju

Vesna Mitar

U goste Metropolis cluba dolaze oni koji donose autentičan zvuk ovih pop ikona- band Abbazia iz Rijeke! Oni koji su ih slušali i gledali kao nakon svakog finog jela tražili su klub repete, a ekipa Metroplis cluba koji su i sami veliki fanovi ABBE nije puno oklijevala.

Stoga drage plesne kraljice i plesni kraljevi pripremite se za pravo disko pop božićno izdanje u kojemu ćete istinski uživati. Uz sam nastup Abbazie cijeli klub prevući će se u pop disko groznicu i prilagoditi se božićnom blještavilu. Ovo posebno izdanje uz nastup vrhunskih izvođača donijeti će vam pravi ugođaj 70tih i 80tih godina i vratiti u pop eru vladavine ABBE!

Grupa Abbazia je svojom izvedbom davno srušila granice i krenula na svjetska tržišta, a čine je istaknuti glazbenici koji svojom odličnom izvedbom nose epitet i priznanje autentične izvedbe grupe ABBA. Zahtjevne vokalne dionice za koje ćete na trenutak pomisliti da su uistinu od ABBE, spojile su Jozefina Jurišić nekadašnji lead vokal poznate grupe 777 i Martina Majerle jedna od najtraženijih pratećih vokala na ovim prostorima koja pjeva uz sve velike zvijezde. Ne mora se posebno ni isticati da su ove dvije dame sa svojim dugogodišnjim pjevačkim iskustvom, a i samom bojom glasa izvježbale ABBA hitove do sitnih detalja! Oni koji su ih slušali to znaju, a mnogi iz publike znali su nakon koncerta reći da su imali dojam kao da su na pravom koncertu ABBE!

Muški dio banda čine Branko Fućak – pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent koji je aranžirao šest pjesama za Eurosong, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.). Aleksandar Valenčić također je jedan od najtraženijih producenata kod nas, a ovoj priči zaslužan je za cijeli aranžman hitova ABBE.

Abbazia godinama osvaja i naše a i svjetske koncertne prostore, a u Zagrebu samo svira u Metropolis clubu!

Prije dvije godine u božićnom izdanju Abbazia je oduševila prepuni klub (izlazili na nekoliko biseva), a i ove godine njihov nastup biti će upakiran u fantastično blještavilo predbožićne atmosfere.

Kako bi sve posjetitelje dobro zagrijali i pripremili za pravi disko pop maraton, za pravu disko uvertiru provjereni DJ dvojac – DJ SISH & DJ SAMMY – raspaliti će sa najvećim pop i dance hitovima tog vremena . Na vama je da uhvatite ritam, a nakon odličnog plesnjaka zapjevate na vječne hitove ABBE

Kako je publika uvijek gladna ovih bezvremenskih hitova ne sumnjamo ni da će ove godine biti odlična atmosfera, a vama savjetujemo da svoje ulaznice nabavite na vrijeme i zakoračite u posebnom božićnom ambijentu u eru vladavine apsolutnih kraljeva popa ABBE!

Ulaznicu za ovaj koncert možete kupiti po pretprodajnoj cijeni od
50 KN, a na dan koncerta 70 KN.