Skip to content

One su tako fashion i baš ih želimo!

Ovo su najbolje i najudobnije slušalice koje smo probali; kao stvorene su za dubok i odličan zvuk

Ivana Delač

Jeste li se kad uopće zapitali koja je razlika između mnogobrojnih slušalica koje postoje na tržištu? Trebaju li vam one uopće? Gdje pronaći slušalice uz koje je zvuk apsolutno božanstven što god da radili, neke jedinstvenog dizajna koji će pasati što god da odjenuli? Odgovor smo brzo pronašli, a i našli jedne upravo takve slušalice!

Bliže modi i umjetnosti, u elegantnom paketu pronašli smo i isprobali slušalice besprijekornog dizajna! Koliko god bile svestrane, BEOPLAX EX bežične bluetooth slušalice iz Bang & Olufsen Hrvatske imaju kvalitetan i dubok zvuk te udobnost, dok njihova staklena dodirna površina donosi preciznost i ljepotu nalik draguljima, a aluminijski vanjski prsten nudi zaštitu i konačni estetski procvat. Izrađene su da traju, napravljene da se nose – gdje god idete, što god da radite.

Beoplay EX su toliko fashion da pristaju uz sve outfite, a njihova kutijica dovoljno je sitna da stane i u malen clutch.

I ne, nikako nisu samo za žene. Ljubitelji gaminga su također s njima došli na svoje. Nesmetano, bez punjenja i do osam sati, bez miješanja različitih zvukova uživanje je garantirano. Mogu se spojiti istovremeno na dva uređaja, spojiti na aplikaciju i mijenjati postavke. Bilo da hodate, trčite ili skačete, ove slušalice osiguravaju stabilnost i pritom ostaju priljubljene u ravnini s ušima. Malene su i fit. Stvorene i za najmanje uho. Vodootporne su i napravljene da se nose po kiši. Uz njih smo zaključili da zapravo ne postoji loše vrijeme, samo neke pogrešne slušalice koje smo dosad imali.

Foto: PR

See also  Najfinije donje rublje za najluđu noć u godini