Skip to content

Kunstzone 2022 – izložba HDLU Varaždin uz manifestaciju Špancirfest

Pozivamo Vas u predvečerje varaždinske turističke manifestacije Špancirfest, u četvrtak 18. kolovoza, u Galeriju HDLU Varaždin na otvaranje već tradicionalne izložbu pod nazivom Kunstzone 2022. Otvorenje izložbe u Kuli stražarnici Staroga grada predviđeno je u 19 sati

Sudjeluju:  Ljiljana Belavić Kliček, Igor Brkić, Ivana Gabričević, Sandra Horvat, Jasmina Jakopanec, Nedjeljko Krčar, Krunoslav Martinović, Valentina Meštrić, Jurica Mihinjač, Rajko Novak, Veljko Posavec, Mateja Rusak i Sunčanica Tuk. Bit će izloženo 45 slika i skulptura srednjeg i manjeg formata.

Ovo je deveta izložba u 2022. godini od ukupno 14 planiranih  koju organizira Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Varaždin u svojoj galeriji. Broj posjetitelja koji su pogledali izložbe približava se onom broju od prije pandemije koronavirusa, pa je tako od početka godine do kraja srpnja izložbe pogledalo 2832 posjetitelja, domaćih i iz raznih krajeva svijeta. Izložba Kunstzone prilog je članova HDLU-a Varaždin turističkom događaju Špancirfestu od  2016. godine, prve u vlastitoj galeriji.

Izložba je otvorena do 4.9.2022.

Kunstzone 2022
See also  Izložba Maje Nejašmić u Gliptoteci HAZU / video