Skip to content

Ljeto je u punom jeku kao i zabava u Fun Parku Biograd

Za kraj 7 mjeseca čekaju vas popularni Dino party i Fun Park All Stars-smotra svih junaka

Sezona polako ide prema vrhuncu, kao i zabava u Fun Parku Biograd. Atrakcije su u punom pogonu, od onih najadrenalinskijih do ugodnih tematskih vožnji, kao igre i partiji koji svakog novog vikenda dovode nove tematske junake. A za sam kraj 7. mjeseca Fun Park Biograd vraća se u pradavna vremena kada su zemljom vladali dinosaurusi i donosi hit party sezone Dino Party. Pripremite se za lude dino avanture i uronite u njihov čarobni svijet jer ih u Fun Parku Biograd možete u jurskom dijelu sresti u svim veličinama.

23.i 24.7.2022. Dino party

Jedinstveni jurski svijet dom je raznih dinosaurusa, koji nude veselu turu kroz njihovo carstvo. U Jurskom dijelu možete ih susresti prilikom vožnje u posebnim autićima i čuti njihovu veselu pozdravnu riku. Ovo je idealna prilika da osjetite čari jedinstvenog foto safarija kroz pradavni svijet i uslikate veselu dino ekipu,  a i neke od najčudnijih biljaka koje su postojale u ta daleka vremena. Nemojte se iznenaditi ako vas iza ugla T-Rex iznenadi gromoglasnom rikom! Samo držite čvrsto volan i krenite u osvajanje Jurskog carstva. Uz njega susresti ćete i dino žitelje svih veličina. Prođite kroz visoku travu i paprat i napravite najbolje fotografije raznolike dino ekipe.

Uz vožnje i foto safari koji će vam priskrbiti najbolje fotografije, dinosaurusi Fun Parka Biograd priredit će vam i najveseliji pradavni party. Možemo krenuti redom: od šetnje s dinosaurusa preko veselog plesa u Dino-pjenjaku i jahanja na pradavnom biku pa sve do zabavne dino tombole, koja vas može još razveseliti i nagradom!

Program:

17.30 sati šetnja sa dinosaurusima

18.30 sati Dino pjena party

19.30 sati Jurski foto safari

20.30 sati Jahanje na pradavnom biku

22.00 sati Tombola

A nakon junaka jurskog svijeta, za sam kraj 7.mjeseca Fun Park Biograd okupiti će cijelu  All Stars Ekipu, koja zabavlja publiku tokom sezone.

See also  SLAVKO KATIĆ, autor jedne od najposjećenijih izložbi na portalu Akademija-art

30. i 31.7. 2022 Fun Park All Stars

Ekipa transformera, space junaka, dinosaurusa, kauboja i pirata uz domaćicu Funny dočekati će vas sa brojnim natjecanjima, plesom, tombolom i dobrom zabavom. Atrakcije Fun Parka Biograd radit će punom parom i pridružiti se veseloj zabavi sa junacima. Iskušajte svoje adrenalinske domete na Tornadu ili jadranskom brzincu Big Blue-u. Ukrotite krivine na Alienu, potom skoknite do Wild Westa i uživajte u kaubojskim i indijanskim atrakcijama.

Pravo ljetni osvježavajući pljusak u bazen priuštiti će vam i Atlantis-osvježavajući roller coaster. Za još više osvježenja uz puno smijeha tu je piratski zaljev-odlična zabava za sve generacije. Sa pravom ekipom pošpricajte do kože neprijatelje iz drugih brodova i hrabro se obranite od vanjskih topova. Oni hrabriji mogu istražiti mračne hodnike kuće straha ili  se dobro zanjihati u piratskom brodu. Iz divljih voda krenite u zemlju daleke prošlosti i iskusite čari jedinstvenog jurskog safarija. Dočekati će vas dinosaurusi spremni na fotografiranje, a neki će vas pozdraviti i veselom rikom. Za fanove igara tu je Games Hall igraonica- najopremljenija je dvorana s igrama u ovom dijelu regije. Uključuje najmodernije igrice s video konzolama za profesionalne igrače i naravno XD Dark Ride 7D posebno virtualno iskustvo.

Šarolike pustolovine na atrakcijama pratiti će i tematski junaci koji će vas još zabavljati tokom cijele sezone. Na samom ulazu dočekati će vas Funny sa iznenađenjima, potom svemirska ekipa BB8 iz Star Warsa i Buzz Svjetlosni. U 18 i 30 svi trk pred pozornicu, gdje vas čeka All Stars pjena party i puno dobre zabave na najvećem pjenjaku na Jadranu.  Nakon plesa u pjena partiju istražite zemlju daleke prošlosti i uživajte u jurskom foto safariju, a potom uskočite u svijet transformacije  sa Transformers ekipom. Za sam kraj požurite opet ka pozornici jer slijedi tombola. Provjerite listiće jer karta za Fun Park Biograd može donijeti i nagradu!!

17.30 sati Funny iznenađenja

18.00 sati BB8 kugla i Buzz svjetlosni

See also  Hodočašće članova Hrvatskog katoličkog liječničkog društva, Podružnice Branimir Richter Zagreb i Oratorijskog društva crkve sv. Marka u Veneciju, 22. – 24. lipnja 2017.

18.30  Pjena party

19.00 sati Dino svijet slikanje sa dinosaurusima

20.30 sati Transformeri

22.00 Tombola

Ljetni dani u Fun Parku Biograd pravi su mamac za dobru zabavu, pa iskoristite priliku da budete dio vrhunskih pustolovina, smijeha i dobrog raspoloženja za sve generacije. Ovaj jedinstveni tematski svijet pruža vam priliku da skačete iz pustolovine u pustolovinu u samom središtu naše obale i zasigurno će vam napuniti baterije pozitivom i dobrim uspomenama.

Ulaznice: https://www.funparkbiograd.com/ulaznice/
Radno vrijeme: https://www.funparkbiograd.com/informacije/radno-vrijeme
Link: https://www.facebook.com/funparkbiograd