Skip to content

VALOVE LOVE je novi ljetni singl Anne Moor

‘valove love’ novi je ljetni singl kantautorice Anne Moor koji će se naći na njenom nadolazećem albumu Plavi avioni

Anna Moor nas pjesmom ‘valove love‘ savršeno uvodi u dugo toplo ljeto koje je pred nama svojim posebnim glazbenim izričajem i nježnim, sanjivim vokalom  u kombinaciji sa modernim drum’n’bass ritmovima.

Autorica teksta i glazbe je Anna Moor, bas i gitaru odsvirao je Ivan Grobenski, bubnjeve Jerko Jurin, a Marin Hraščanec klavijaturu i syntheve, te je ujedno zaslužan za produkciju, mix i mastering, te zajedno s Annom Moor za aranžman pjesme.

‘valove love je nostalgičan ljetni zapis, uhvaćen trenutak sanjivog predvečerja, kad se nebo spaja s morem, a oblaci lagano prolaze nošeni ljetnim povjetarcem. Tekst krije i dublju poruku, onu kako ljeto ne mora biti samo najdraže godišnje doba koje podsjeća  na bezbrižnost i sreću, ono je i osjećaj usađen duboko u onima koji su pronašli pravu ljubav od koje se ne odustaje i koja uvijek podsjeća i vraća nas na mjesta na kojima smo stvorili najljepše uspomene – nešto kao osjećaj vječnog ljeta’ – kaže Anna Moor.

Pop prožet ljetnim drum‘n’bass ritmom interpretira slobodu, oponaša vožnju i bijeg u nepoznato, a vokal Anne Moor unosi melankoliju u njen osebujan stil kojim se već predstavila publici svojim prijašnjim singlovima ‘Blizu vode’, ‘Genovia‘ i ‘Život kao rijeka’.

Spot je snimljen u Rovinju, režirao ga je i snimio Dinko Šimac (Beyond Pines Films) koji o spotu kaže: ‘Osoba kojoj Anna Moor pjeva ne pojavljuje se u videu, već naglasak ostaje na njoj i njenom proživljavanju osjećaja zaljubljenosti. Video prikazuje dobro poznate ljetne motive kroz malo drugačiju perspektivu – sunce, more, plovidba, vožnja u kabrioletu prisutni su kroz posebne kinematografske tehnike koje favoriziraju Annu Moor i njen doživljaj istih. Zanimljivo je to što je upravo “radni naziv” pjesme bio Ljeto – Rovinj, što dovoljno govori o povezanosti autorice s tom posebnom lokacijom.’

See also  Počinju 44. Varaždinske barokne večeri
mala retrospektiva