Skip to content

Bye bye Saturn – Maja Posavec predstavlja album u Zagrebu i Čakovcu

Maja Posavec svoj studijski album “Bye bye Saturn” koncertno će promovirati na pozornicama u Zagrebu 12. lipnja i Čakovcu 9. lipnja, gdje će još jednom pokazati svoju kantautorsku snagu i veličinu

Uz nove pjesme s albuma Bye, bye Saturn Maja će publici prikazati presjek svog glazbenog putovanja, pa će se na repertoaru naći i pjesme koje izvodu u sklopu programa Večer s Cohenom, pjesme koje su obilježile njezinu suradnju s Nenadom Borgudanom i grupom Detour kao i njezine starije autorske pjesme te neki coveri koji joj glazbeno, ali i životno puno znače.

“Radujemo se koncertima. Već neko vrijeme sviram s glazbenicima: Jurica Štelma na kontrabasu, Mario Bočić na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima. Tu je naravno Ivan Kapec, gitarist s kojim konstantno surađujem i koji mi je pomogao u produkciji albuma. Bend se oformio za projekt “Večer s Leonardom Cohenom” i drago mi je da smo nastavili svirati i moj autorski materijal. S njima uspijevam ostvariti lakoću izvedbe u interpretaciji Cohena, kao i u mojim pjesmama.” – rekla je Maja.

Master vinila albuma “Bye bye Saturn” je radio Višeslav Laboš, prijatelj, producent i stručnjak za vinile. A najbolji način da publici prikaže svoja djela zasigurno je nastup uživo, stoga Maja sve poziva da joj se pridruže u CZK-u Čakovec i Vintage Industrial Baru.

Album je na digitalnim servisima izašao prošle godine. Sada imamo i ploču koja je predivna. Za dizajn se pobrinuo Plac studio, a fotografiju je radila Vesna Zednik. Nadam se da tako predivno i zvuči, budući da ne mogu slušati svoje uratke jednom kad su gotovi, prepuštam drugima da ju preslušaju. Kada sam bila u Karlovim Varyma na premijeri filma Zbornica, saznala sam da nije tako rijetko da glumci ne mogu gledati svoje filmove na premijerama, znaju da nema više natrag. ” – otkrila nam je Maja Posavec koja je s nestrpljenjem dočekala da svoj prvi vinil konačno primi u ruke. Svi oni koji joj se pridruže na ovom svemirskom putovanju, moći će kupiti Majinu ploču Bye, bye Saturn po promotivnoj cijeni, a dobit će i priliku da im Maja ploču i potpiše.

See also  Najveći orkestar na svijetu - 6500 glazbenika!

Ulaznicu za zagrebački koncert potražite na Entrio.hr, a za koncert u Čakovcu putem na web stranici i blagajni Centra za kulturu Čakovec.

Aquarius Records