Skip to content

Klapa Ad Libitum i Motovun uz klapu Šufit na zajedničkom koncertu

KONTAŠ LEGA MOJ Niti je ova priča hvalisanje – niti prikrivena promidžba, te shodno tome nisu predviđeni financijski prihodi … Zadovoljstvo kako čitateljstva tako i ekipe s portala Akademija-art.hr

Venina Markuš

Umag kao ponosni domaćin koncerta klape „Šufit“ koji je „ispunio“ umašku Kazališnu dvoranu prekrasnim izvedbama poput „Ne diraj moju ljubav“, „Dvi riči“, „Dobro jutro more“, „Pismo moja hrli tamo“ te mnogim drugim svima dobro znanim djelima ove izvanredne klape. Klapsku su večer dodatno obogatili klape „Ad Libitum“ i „Motovun“, koji su se savršeno stopiti u ovu bajkovitu večer klapa.

Koncerti se mogu održavati u različitim prostorima, na otvorenom i u zatvorenom: preferiramo u skladu s godišnjim dobom ipak prikladniji vanjski prostor. Vrijeme za guštanje uhvatio je i gradonačelnik Vili Basanesse sa suradnicima.

Umag je grad koji se dnevno vidljivo razvija i raste. Umag se profilirao kao grad kulture, gastronomije i sporta 

Svi oni koji su večer proveli uz Šufit, definitivno nisu požalili. Sjajni pjevači nastupali su s gostima u sklopu manifestacije „Klapska večer“ povodom Dana svetog Pelegrina, te još jednom pokazali svoje glasovne sposobnosti. Klapa Šufit, jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa, u Kazališnoj dvorani „Antonio Coslovich“ iskazala je svoj raskošni talenat na radost domaćih i turista. 

See also  Nova pjesma Borisa Štoka - Uvijek dio mene