Skip to content

EU BUSINESS BRUNCH – PUT DO FINANCIJA IZ EU FONDOVA

U prostorima Visoke škola Aspira održan je šesti EU Business Brunch

Željka Barišić

Događaj je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima te je prva platforma koja spaja:

EU fondove – saznajte kako doći do bespovratnih financijskih sredstva iz EU fondova,

Edukaciju – dokazujemo da EU fondovi nisu složena i komplicirana tematika,

Individualno savjetovanje – personalizirani pristup s obzirom na djelatnost sudionika,

Networking – u neformalnom dijelu eventa, sudionici razmjenjuju svoja iskustva i šire poslovnu mrežu.

Organzatorica događaja Željka Barišić, vlasnica Forca Digital Agency o događaju nam je rekla sljedeće: “Događaj je protekao u iznimno dobroj atmosferi. Educirali smo prisutne kako doći do financijskih sredstava iz EU fondova te im omogućili individualni konzalting na tu temu. Bilo je iznimno interaktivno jer su prisutni imali dosta pitanja, posebice na tematiku vezanu za turizam i izgradnju hotelskih objekata na čemu je i bio fokus ovoga događaja. Svi prisutni informirani su o trenutnim i nadolazećim natječajima, a na kraju u networking dijelu razmijenjeni su kontakti i iskustva”.

Predavačica Kristina Krstinić, CEO Mikris Project Management, također nam je dala soj osvrt na događaj: “Tema EU fondova jako je opširna i kompleksna, ali ovom edukacijom smo je probali približiti svima i na jednostavan te sažet način predstaviti sve što je bitno. Jako me veseli da su polaznici bili zadovoljni, puni pozitivnih utisaka i novih brilijantnih ideja za svoje uspješne nadolazeće projekte.”

Kako bi osigurali individualan pristup svakom posjetitelju događaja, event je organiziran u VIP formi i s ograničenim brojem mjesta.