Skip to content

Sudjelujte na Art forest festivalu

Prijavnice za sudjelovanje umjetnika, programa i volontera na Art forest festivalu 

Tea Mesarić Rekanović

ARTISTO i Turistička zajednica Općine Nedelišće i ove godine su u potrazi za umjetnicima,  programima i volonterima koji žele biti dio ovogodišnjeg izdanja Art foresta.  

2021. godine, održan je, po prvi puta, Art forest – umjetnički festival u suorganizaciji skupine  zaljubljenika u umjetnost i prirodu Artisto i Turističke zajednice Općine Nedelišće. Prostor oko  Lovačkog doma u Nedelišću bio je središte dobre energije i kreativne atmosfere, a raznovrsni je  program brojnim posjetitelju pružao mogućnost da odaberu nešto za sebe. 

U bajkovitom ozračju šume, u galeriji na otvorenom, svoje je slike izlagalo 28 odabranih autora, a  posjetitelji su imali prilike razgledati i likovne radove 80-tak malih izlagača, učenika OŠ Nedelišće.  Kreativna atmosfera nastavila se nizom radionica za djecu i odrasle. 

Unatoč promjenjivom vremenu, pa čak i kiši, dvodnevna šumska bajka završila je zadovoljnim  licima organizatora uz nadu da se vidimo i ove godine, u još većem i bogatijem izdanju! 

Cilj ovog projekta je spojiti umjetnost i prirodu, te potaknuti pojedinca na šetnju kroz neobičan  obraz šume. Realizacijom projekta stanovnicima općine i okolnih mjesta omogućuje se uvid u drugi oblik suradnje kroz umjetnički projekt koji je inovativan u korištenju novih pristupa. 

Prijave se primaju zaključno s 01.06.2022. u 23:59 sati. Nakon toga slijedi odabir programskog odbora te o rezultatima obavještavamo najkasnije do 05.06.2022. 

Link za prijavu autora: 

https://forms.gle/jNPLJcWy1hxYD7dR7

Link za prijavu programa: 

https://forms.gle/PLco8ikmCJ5qLvV8A

Link za volontere: 

https://forms.gle/bGDzLXZvmCRrxUtB8

Tea Mesarić Rekanović
Artisto
+385976415489
udruga.artisto@gmail.com