Skip to content

1. HNLŽ: Osijek je spreman za duplu krunu – prvenstvo i Kup

Očito je da će nogometašice Neretve ispasti iz lige, ne dogodi li se nekakvo čudo neviđeno, dok Osječanke nastavljaju borbu sa Splićankama za duplu krunu unutar 1. HNLŽ

Boris Markuš

ŽNK Neretva 0 : 3 ŽNK Osijek

Završnih 3:0 za osječki nogometni saziv, nema se što tu pametno za izreći. Osim, mogle su nogometašice Metkovića i gore proći. Ostaje za vidjeti hoće li vodeća dvojka, možebitno, kiksati na manjim utakmicama ili će se sve rasplesti u međusobnim susretima, kako bi direktnim srazom odlučile o naslovu prvakinja Lijepe naše. Osječanke su u blagoj prednosti, dok predmnijevamo da će odluka pasti u tekmi na igralištu nogometnih Princeza s osječke Mačkamame. 

Stadion na Pampasu u procesu izgradnje

Osijek ima razloga za nogometnu euforiju, nakon što su u aktivnoj borbi za titule prvaka RH u igri i nadalje dva prvoligaša, NK Osijek i ŽNK Osijek. U nastavku očekujemo realizaciju spajanja ŽNK i NK Osijek, dok bi proslavu titula trebalo uveličati i otvaranje novog Osijekovog stadiona na Pampasu. NK Osijek je tražio od grada da se produži rok izgradnje stadiona i kampa na Pampasu do 31. prosinca ove godine. 

U PRODAJI ALBUM „OSIJEK ALE!“

Prvi put Nogometni klub Osijek ima i svoj album sa samoljepljivim sličicama. U svakom slučaju, još nešto zanimljivo i praktično za sve one kojima je NK Osijek u srcu. Riječ je o novom projektu NK Osijek s ukupno 315 samoljepljivih sličica kojih će biti pet u svakom paketiću.

LJESTVICA

1. ŽNK Osijek 13 +87 34

2. ŽNK Split 13 +80 34

3. ŽNK Dinamo 13 +43 30

4. Rijeka 13 -5 19

5. ŽNK Agram 13 -16 13

6. Međimurje-Čakovec 12 -47 12

7. ŽNK Donat 12 -28 7

8. ŽNK Neretva 13 -114 1

13. KOLO

ŽNK Donat : Međimurje-Čakovec ( reprezentativne obaveze)

ŽNK Neretva 0 : 3 ŽNK Osijek

ŽNK Dinamo 2 : 1 ŽNK Agram

ŽNK Split 9 : 0 Rijeka