Skip to content

Prva dermatološka i certificirana organska linija koju želimo isprobati!

Kada govorimo o fragilnoj koži, prirodnosti i prirodnoj ljepoti, prva nam je asocijacija brend A-DERMA koja je opet napravila korak naprijed

Marina Đarmati

Ovog puta predstavlja prvu dermatološku i certificiranu organsku liniju za njegu lica, BIOLOGY, koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Linija zadovoljava potrebe svih tipova fragilne kože zahvaljujući otkriću novog djelatnog sastojka, soka Rhealba® zobi, prvog organskog ekstrakta A-DERME. Taj revolucionarni sastojak glavna je djelatna tvar BIOLOGY proizvoda, a njegova je učinkovitost dvostruka:

  • URAVNOTEŽUJE KOŽU: pruža esencijalne minerale, Ca2+ i Mg2+, te štiti kožu od dehidracije i jača funkciju barijere.
  • HIDRIRA KOŽU: povećava prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline za +83%

Uz organski sok Rhealba® zobi, u BIOLOGY proizvodima nalazimo i ekstrakt maslačka, koji s kože odstranjuje čestice onečišćenja. Cijela BIOLOGY linija je jednostavna i potpuna, sastavljena od sedam proizvoda koji zadovoljavaju potrebe svih tipova fragilne kože. Proizvodi ne sadrže parfeme, kontroverzne sastojke i esencijalna ulja, već osnovne sastojke potrebne fragilnoj koži, kako bi se osigurala optimalna podnošljivost za sve tipove kože, čak i za onu sklonu alergijskim reakcijama. 

Unutar BIOLOGY linije mogu se pronaći:

  • dva proizvoda za čišćenje kože – dermatološka MICELARNA VODA i dermatološki LOSION 
  • dvije dermatološke hidratacijske kreme – LAGANA, namijenjena normalnoj do mješovitoj koži i BOGATA, namijenjena suhoj koži
  • tri dermatološka proizvoda za specifičnu njegu – BIOLOGY AR dermatološka njega protiv crvenila, s ekstraktom mandarine – za kožu sklonu kuperozi, BIOLOGY CALM umirujuća dermatološka njega, s ekstraktom kola oraha – za reaktivnu kožu te BIOLOGY NUTRI hranjiva dermatološka njega, s organskim uljem šafranike – za vrlo suhu kožu.  

S obzirom na to da svaki tip fragilne kože ima različite potrebe, BIOLOGY linija je jedinstvena jer nudi mogućnost MIX&MATCH sustava.

DODATNE POSEBNOSTI BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. 

Dostupno od ožujka 2022