Skip to content

Što se dogodilo s vilom Sylvestera Stallonea vrijednom 110 milijuna dolara?

Sylvester Stallone jedan je od najpoznatijih i s neto vrijednosti od 400 milijuna dolara, također jedan od najbogatijih holivudskih glumaca, pa ne čudi da posjeduje neke od najluksuznijih i superskupih nekretnina

Jedna od njih je njegova vila vrijedna 110 milijuna dolara u Los Angelesu na Beverly Hillsu, koja je trenutno na prodaju. Pridružite nam se dok istražujemo ovaj Rockyjev ekstravagantni dom iznutra prema van!

Poznati glumac Sylvester Stallone prodaje svoju vilu na Beverly Hillsu za 110 milijuna dolara, što je automatski čini najskupljom nekretninom u četvrti Beverly Park. Cijena je, naime, toliko visoka da su je mnogi stručnjaci nazvali precijenjenom. Također poznat iz svojih filmova kao Rambo ili Rocky Balboa, Stallone je kupio ovaj komad zemlje kasnih 90-ih i izgradio vilu u mediteranskom stilu s 21.000 četvornih stopa, 8 spavaćih soba, 12 kupaonica, bazenom, spa-centrom i ogromnim terasama. Unutra, nema šanse da zbunite kome pripada ova divovska kuća. Puno je suvenira iz Rockyja gdje god pogledate, uključujući portrete, slike, pa čak i kipove u prirodnoj veličini unutar i izvan posjeda.

Da ste htjeli kupiti ovu vilu, mogli ste postati susjedi nekim zvijezdama s A-liste, uključujući Justina Biebera, Marka Wahlberga i Denzela Washingtona, da spomenemo samo neke. Na vašu žalost, više ga ne možete kupiti, budući da je dom Sylvestera Stallonea nakon gotovo godinu dana sjedenja na tržištu kupila jedna i jedina – pjevačica Adele, koja je od prvotne cijene vile kupila 52 milijuna dolara. za 58 milijuna dolara! Kakva pogodba!