Skip to content

HRS: Želimo iznenaditi olimpijske pobjednice

Uoči okupljanja i nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 20222. godine koje će zajednički organizirati Slovenija, Crna Gora i Sjeverna Makedonija, u Koprivnici je održana konferencija ze medije hrvatske ženske seniorske reprezentacije

Boris Markuš

Gosti konferencije bili su:
Ksenija Ostriž, dogradonačelnica Koprivnice
Ljerka Vresk, tehnička menadžerica ženske seniorske reprezentacije
Ivica Udovičić, direktor svih hrvatskih reprezentacija
Dejana Milosavljević, reprezentativka Hrvatske

Hrvatska i Francuska odigrat će u četiri dana dva susreta 3. i 4. kola kvalifikacija. Prvi je u Koprivnici 3. ožujka u 18.00 sati, a uzvrat 6. ožujka u 17.30 sati u Toulouseu. Nakon dva kola Hrvatska ima jednu pobjedu (Češka) i jedan poraz (Ukrajina). Francuska je pak, ostvarila dvije pobjede.

Spomenimo na kraju da će Hrvatski rukometni savez i Sportske novosti iskoristiti priliku da uoči susreta u Koprivnici dodijele priznanja dijelu najboljih u 2021. godine. A to su bili Ana Debelić kao igračica, izbornik Nenad Šoštarić kao trener te sudački par Martija Gubica i Boris Milošević.

Minutom šutnje pak, odati će se počast hrvatskom velikanu Zlatku Saračeviću koji je preminuo prije nešto više od godine dana baš u tom gradu, nakon velikog derbija Podravka – Lokomotiva.