Skip to content

SLAVONSKI RADIO. VOLIMO SLAVONIJU, VOLIMO HITOVE!

Slavonski radio je uvjerljivo vodeća slavonska radijska postaja i „Najslušaniji slavonski radio“

Venina Markuš

Skoro tri desetljeća Slavonski radio svakodnevno zabavlja i informira publiku na području Slavonije i Baranje. S tjednim dosegom od 14o.ooo slušatelja i 29 godina prisustva u medijskom prostoru, gdje je slušateljstvo uvijek u prvom planu. Slavonski radio je multimedijska platforma koja koristi razne kanale (web, društvene mreže, event, internet radio…) kako bi svojim slušateljima bili sto dostupniji. 

U moru klasičnih medija, već isfuranih šablona, pravo je osvježenje ekipa Slavonskog radija. Svestrani, na trenutke svojeglavi, inovativni, zabavni i edukativni – plijene pozornost svekolike javnosti željne objektivne spoznaje u eteru o životnim temama. 

#volimoslavoniju#volimohitove#slavonskiradio
NAJBOLJE OD SLAVONIJE! http://www.slavonskiradio.hr/

„Najslušaniji slavonski radio“

GORAN I & DENIS JUTRO NA SLAVONSKOM

Oni malo spavaju, puno jedu i ponašaju se kao stari bračni par. Najviše vole vjetar u kosi. Da nema vas ne bi bilo ni njih, zato kad ih čujete iz zvučnika u rano jutro, nasipajte si rakijicu uz jutarnju kavu i nazdravite napaćenoj braći. 

MARIJANA ŽEBIĆ PRIJEPODNE NA SLAVONSKOM

Ona je teta, baka, majkaZa nekog, ona je bajkaOna je kćer bizovačkog sokakai mada se ponekad boji mrakaOsmijeh joj je prvi, i topla riječ svaka.

SLAVONSKI RADIO. VOLIMO SLAVONIJU, VOLIMO HITOVE!

MILJENKO GAMBIRAŽA POSLIJEPODNE NA SLAVONSKOM

Iako ovaj posao obožava, nikako mu se ne sviđa ideja da bi ga trebao raditi do 67. godine. Stoga aktivno igra Loto da si osigura kvalitetnu prijevremenu mirovinu.

MARTINA FERGER DRAGUŠICA VIKEND NA SLAVONSKOM

Vatrena obožavateljica Stones-a. I odlične mjuze. Kao i svaka majka vješto barata svim obvezama i još radi i vikendom. Ali nikad ne skida taj zarazni osmijeh s lica. 

VANJA HRVOJE DRAŽIĆ VEČER NA SLAVONSKOM

U slobodno vrijeme piše rime, stvara pjesme, miksa, beatboxa i radi instrumentale. Voli gastro ponudu Slavonije jer je ovdje rođen i živi.
Valjat ćete se od smijeha dok čitate nastavak priče oko predstavljanja ekipe na web portalu Slavonskog radija … nećete požaliti… Provjereno!

OGLAŠAVAJ NA NAJSLUŠANIJEM SLAVONSKOM RADIJU!tel: 031 223 155 email: marketing@slavonskiradio.hr
#volimoslavoniju#komarcnevolimo#slavonskiradio

See also  Mali zbor OŠ Josipa Antuna Ćolnića izvodi antiratnu pjesmu Đorđa Balaševića