Godina u Plavoj Laguni počela sa sportskim pripremama

U porečkom Hotel Parentium na pripremama su NK Osijek, GNK Dinamo II te slovenska NK Olimpija Ljubljana . U Umagu su u Hotelu Coral Plava Laguna na pripremama NK Rijeka , slovenski NK Domžale te Budafoki MTE iz Mađarske.Nenad Bjelica , trener NK Osijek je naglasio: „Tereni su odlični, u perfektnom stanju, kvalitetno pripremljeni za momčadi. Hotel i hrana su sjajni, a i vrijeme nam je odlično. Poreč nam pruža sve što jednoj ekipi treba za kvalitetne pripreme“.

„Plava Laguna već punih 60 godina ugošćuje sportske goste, a sportska infrastruktura razvijala se paralelno sa smještajnom infrastrukturom od početka našeg postojanja. Posebno smo ponosni na naše nogometne terene, kako u Poreču, tako i u Umagu, od kojih dva nose i FIFA certifikate. Sportski turizam sjajan je način za produljenje turističke sezone, a za sportaše u našim destinacijama doista smo osigurali najbolje moguće uvjete, kako za treniranje, tako i za smještaj te odmor“, naglašavaju u Plavoj Laguni.


2022 Ferrari SF90 – zvuk, interijer i eksterijer Previous post 2022 Ferrari SF90 – zvuk, interijer i eksterijer
Naslovnica - Gordana Igrec - MALI ŽENSKI RAZGOVORI - Zagreb 2022 - e-book Next post MALI ŽENSKI RAZGOVORI – objavljena e-knjiga novinarke GORDANE IGREC / Prelistajte i pogledajte u suvremenom 3D FlipBook formatu!