Hrvatska muška seniorska reprezentacija je danas po dolasku u Budimpeštu napravila prvo brzi antigen test, a nakon toga i PCR testiranje

Boris Markuš

Na brzom antigen testiranju pozitivan je bio vratar Mate Šunjić. Dugo iščekivanje službene potvrde, odnosno rezultata PCR-a, potvrdilo je prvotni rezultat, ali nažalost ne samo jedan, jer pozitivan je i Nikola Grahovac. Tako se još dvojica hrvatskih reprezentativaca pridružuju dugoj listi Covid – 19 pozitivnih igrača. Nažalost, do ovog trenutka nisu stigli rezultati PCR testiranja za sve igrače i članove stručnog stožera te postoji opravdana sumnja da bi broj pozitivnih rezultata mogao biti i veći, iako se nadamo da to neće biti tako.

Stoga, izbornik Hrvoje Horvat je odlučio pozvati još jednog igrača pa će se tako reprezentaciji večeras priključiti naš proslavljeni vratar Mirko Alilović. 

Najava utakmice s Crnom Gorom

U prvoj utakmici drugog kruga na Europskom prvenstvu, hrvatska muška seniorska reprezentacija odmjerit će snage s Crnom Gorom. Dvoboj je na rasporedu sutra, 20. siječnja 2021. godine, s početkom u 15:30 sati. Ugostit će ga MVM Dome u Budimpešti, a prijenos je na RTL televiziji.

Grad Osijek najveći je donator Klinike za ginekologiju Previous post Grad i NK Osijek združeni u doniranju KBC-u Osijek
Mladunče polarnog medvjeda Finja © Daniel Zupanc Next post Bečki zoološki vrt opet najbolji u Europi