Skip to content

LETI IZNAD SAD-a

Sjedinjene Države dijele značajne kopnene granice s Kanadom na sjeveru i Meksikom na jugu, kao i ograničene pomorske granice s Bahamima, Kubom i Rusijom. S populacijom od više od 331 milijuna ljudi, treća je zemlja na svijetu po broju stanovnika

Glavni grad države je Washington, D.C., a najnaseljeniji grad je New York. Krajolik varira u cijeloj zemlji, od tropskih plaža na Floridi do vrhova u Stjenovitom gorju, od valovitih prerijskih zemalja i neplodnih pustinja na zapadu do gustih divljih područja na sjeveroistoku i sjeverozapadu. Klima utječe na ljudska staništa izravno i neizravno svojim utjecajem na vegetaciju, tlo i divlje životinje. U Sjedinjenim Državama, međutim, prirodni je okoliš drastično izmijenjen gotovo četiri stoljeća europskog naseljavanja, kao i tisućama godina indijske okupacije.

https://youtu.be/XAwKzyGuoiU

Glazba ima toliko dobrobiti, a jedna od njih je da smiruje živce. Uvijek je dobra ideja slušati pozadinsku glazbu dok nešto radite. Evo nekoliko opuštajućih klavirskih skladbi s 4k video zapisima prirode koji će vam pomoći da se opustite, osjećate opušteno i pripremite se za spavanje.

U ovom videu ćemo vam pokazati svoj omiljeni video o prirodi o SAD-u, ili SAD-u u 4k videima, koji će vam pomoći da se opustite i poboljšate raspoloženje. To je 4k video s opuštajućom glazbom i umirujućim zvukovima prirode. U ovom videu nema razgovora pa možete uživati ​​u prirodnom zvuku šume, šumu rijeke i cvrkutu nekih ptica.