Skip to content

UČLANITE SVOJE NAJMLAĐE U DRAMSKI STUDIO KULTURNOG CENTRA OSIJEK

Kulturni centar Osijek od idućeg tjedna pokreće svoj dramski studio! Bit će to novo mjesto susreta, edukacije i druženja

Venina Markuš

U sklopu Kulturnog centra Osijek, i u njegovom prostoru, počevši od srijede, 19.siječnja 2022. pod vodstvom dramske pedagoginje Stele Macakanje Baćić odvijat će se dramske radionice za djecu od 8 – 10 godina.
Dramski studio je aktivnost koja se gradi oko osobnosti vašeg djeteta i širi u svim smjerovima. Osim što je zabavno utjeloviti razne likove, skrivati se iza kostima, uroniti u glazbu ili sve očarati svjetlom, kazalište je također poligon za brojne druge vještine – razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti!
Kulturni centar Osijek stoga poziva da svoje najmlađe prijavite za sudjelovanje u radu Dramskog studija KC-a Osijek na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr zaključno s 18. siječnja 2022. godine. Dramske radionice održavat će se srijedom u terminu od 19.30-21.00 sat (jednom tjedno, dva školska sata).

U srijedu, 19.1.2022. s početkom u 19.30 sati održat će se besplatni ogledni sat.
Dramski studio Kulturnog centra Osijek vašoj djeci ponudit će učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja – dramski odgoj na zabavan i edukativan način.
Prijave traju do 18. siječnja, putem e-maila: info@kulturni-centar.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime djeteta, dob djeteta, te eventualne posebne napomene vezane uz dijete.
Iznos mjesečne članarine: 100,00 kuna. Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da napomenu isto u mailu prijave.
Dramske radionice namijenjene su uzrastu od 8-10 godina. Sudjelovanje u oglednom satu 19. siječnja 2022. godine je besplatan.