Skip to content

LETI IZNAD RUSIJE

Rusija ili Ruska Federacija je država koja se proteže kroz istočnu Europu i sjevernu Aziju. To je najveća država na svijetu, pokriva preko 17 125 191 četvornih kilometara i obuhvaća jednu osminu Zemljine naseljive kopnene mase

Rusija se prostire na jedanaest vremenskih zona i ima najviše granica od bilo koje zemlje na svijetu, sa šesnaest suverenih nacija. Ruski krajolik varira od pustinje do smrznute obale, visokih planina do divovskih močvara. Veći dio Rusije čine valovite ravnice bez drveća koje se nazivaju stepama. Sibirom, koji zauzima tri četvrtine Rusije, dominiraju prostrane borove šume zvane tajge. Sama veličina Rusije i udaljenost mnogih njezinih područja od mora rezultiraju dominacijom vlažne kontinentalne klime u većem dijelu zemlje, osim u tundri i krajnjem jugozapadu. Planinski lanci na jugu i istoku ometaju protok toplih zračnih masa iz Indijskog i Tihog oceana, dok Europska nizina koja se proteže na zapad i sjever otvara je za utjecaj iz Alantskog i Arktičkog oceana.

Glazba ima toliko dobrobiti, a jedna od njih je da smiruje živce. Uvijek je dobra ideja slušati pozadinsku glazbu dok nešto radite. Evo nekoliko opuštajućih klavirskih skladbi s 4k video zapisima prirode koji će vam pomoći da se opustite, osjećate opušteno i pripremite se za spavanje.

U ovom letu ćemo vam pokazati svoj omiljeni video o prirodi o Rusiji u 4k videozapisima, koji će vam pomoći da se opustite i poboljšate raspoloženje. To je 4k video s opuštajućom glazbom i umirujućim zvukovima prirode. U ovom videu nema razgovora pa možete uživati ​​u prirodnom zvuku šume, šumu rijeke i cvrkutu nekih ptica.

Gledajte video 4k ultra visoke razlučivosti u ovom videu negdje u salonu za nokte, javnom prijevozu ili restoranu. U pozadini svira opuštajuća glazba. Isprobajte ovaj 4k ultra high definition video!