Skip to content

PUT EMOCIJA – poetsko-glazbeni program u Varaždinu, utorak 21. prosinca

PUT EMOCIJA, poetsko glazbeni program u organizaciji udruge RITAM MISLI održat će se u utorak, 21. 12. 2021., s početkom u 16 sati ispred Doma za starije i nemoćne u Varaždinu, Zavojna 6

Priredila: Gordana Igrec

  • Nikada ne smijemo zaboraviti koliko radosti donosi susret, koliko sreće donose riječi, koliko snage daje glazba.- kazala nam je pjesnikinja Ljubica Ribić i voditeljica pjesničkih večeri Ritam misli. 

Udruga Ritam misli i ove će godine na pomalo nesvakidašnji način, gotovo koledarski, poželjeti radost i sreću korisnicima Doma za starije i nemoćne u Varaždinu. 

21. prosinca s početkom u 16 sati, ispred Doma za starije i nemoćne u Varaždinu održat će se prigodan program u kojem će članovi udruge i njihovi gosti uz stihove i glazbu zaželjeti sretne blagdanske dane i radost u dolazećoj novoj 2022. godini korisnicima doma i svim prisutnim građanima.

  • Vjerujemo da će nam vrijeme omogućiti da podijelimo radost blagdana. Pridržavajući se novonastalih uvjeta korisnici doma će, zbog vlastite sigurnosti, cjelokupni program moći pratiti kroz prozore svojih soba ili s balkona. Nadamo se da će se i članovi obitelji korisnika doma odazvati te nam se pridružiti ispred doma i zapjevati poneku pjesmu s nama.- poručila je Ljubica Ribić. 

Svi ste dobrodošli, odvojite sat svog vremena i budite dio čarobne priče.

See also  8. Varaždinske muzejske svečanosti / 10. Europska noć muzeja