ŽELJKO JOKSIMOVIĆ 18. TRAVNJA 2022. U ZAGREBAČKOJ ARENI

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Željko Joksimović nakon tri godine ponovno u Zagrebu, 18. travnja 2022. godine u zagrebačkoj Areni

Venina Markuš

„Presretan sam što se vraćam u Zagreb nakon tri godine. Hrvatska i zagrebačka publika je jako probirljiva i zahtjevna i svaki koncert u Zagrebu za mene je veliki izazov i na meni je da opravdam njihova očekivanja te da im uzvratim dobrom glazbom i energijom, odličnom i profesionalnom produkcijom” izjavio je Željko Joksimović.

U pitanju je pjevač zavidnih vokalnih sposobnosti i glazbenog talenta koji je ostvario niz zapaženih uspjeha na Euroviziji kao izvođač ili kompozitor s pjesmama „Lane moje“ (2004.), „Lejla (2006.) te „Nije ljubav stvar (2012.). Na repertoaru zagrebačkog koncerta bit će poznate pjesme poput „Nisam te zbog lepote voleo“, „Nije ljubav stvar“, „Leđa o leđa“, „Milimetar“, „Drska ženo plava“, „Ponelo me“ i mnoge druge.Ulaznice za koncert Željka Joksimovića u prodaji su od 25.studenog 2021 g. u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima. Producent koncerta je tvrtka „Music time” doo iz Zagreba. Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. 

MUSIC TIME PRODUCTION

Music Time je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji glazbenih, kao i kulturne događaja na području Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Sjeverne Makedonije, Slovenije kao i Europe.

Dokaz uspješnog rada su brojne nagrade dobivene od agencije za prodaju ulaznica Eventim. S ponosom ističemo i osvojenu nagradu za najuspješnijeg promotora u smislu najboljih prodajnih rezultata te kulturnog doprinosa za Hrvatsku, kao i nagradu za najveći broj kulturnih događaja za 2016., 2018., 2019. i 2020. godinu. Tvrtka i njezini glavni producent Tomislav Kašljević osvojili su nagradu „Porin“ , kao najznačajniju i prestižniju nagradu u Hrvatskoj.

Uz organizaciju koncerta u arenama te najljepšim ljetnim pozornicama diljem regije, tvrtka je također aktivna i organizaciji različitih kulturnih programa kao i kazališnih predstava.

Music Time je do sada ostvario uspješnu suradnju s mnogim poznatim domaćim ali i svjetski poznatim pjevačima kao što su: Sting, 2Cellos, Edin Karamazov, Gipsy Kings, Paco de Lucia, Gipsy Kings, Kings of Strings,, Maksim Mrvica, Perpetuum Jazzile, Vlatko Stefanovski, Buena Vista Social Club i mnogi drugi.