Unutrašnjost vile Sylvestera Stallonea od 110 MILIJUNA dolara na Beverly Hillsu

Sylvester Stallone jedan je od najpoznatijih i s neto vrijednosti od 400 milijuna dolara ujedno i jedan od najbogatijih holivudskih glumaca, pa ne čudi da posjeduje neke od najluksuznijih i superskupih nekretnina. Jedna od njih je njegova vila vrijedna 110 milijuna dolara u Los Angelesu, Beverly Hills, koja je trenutno na prodaju. Pridružite nam se dok istražujemo ovaj Rockyjev ekstravagantni dom iznutra prema van!

Poznati glumac Sylvester Stallone prodaje svoju vilu na Beverly Hillsu za 110 milijuna dolara, što je automatski čini najskupljom nekretninom u četvrti Beverly Park. Cijena je, naime, toliko visoka da su je mnogi stručnjaci nazvali precijenjenom. Također poznat iz svojih filmova kao Rambo ili Rocky Balboa, Stallone je kupio ovaj komad zemlje kasnih 90-ih i izgradio vilu u mediteranskom stilu s 21.000 četvornih metara, 8 spavaćih soba, 12 kupaonica, bazenom, spa-centrom i ogromnim terasama. Unutra, nema šanse da zbunite kome pripada ova divovska kuća. Puno je suvenira iz Rockyja gdje god pogledate, uključujući portrete, slike, pa čak i kipove u prirodnoj veličini unutar i izvan posjeda.

Ako odlučite kupiti ovu vilu, postat ćete susjed nekim zvijezdama s A-liste, uključujući Justina Biebera, Marka Wahlberga i Denzela Washingtona, da spomenemo samo neke. Međutim, budite spremni platiti više od 125.000 dolara godišnje samo za porez na imovinu.

Estate Central je kanal posvećen svemu što ima veze s nekretninama. Nekretnine, otoci, kuće, ljetnikovci, neboderi… to je ljubav koju dijelimo s drugim entuzijastima. U našim tjednim videima vodimo vas u obilazak i pokazujemo vam najuzbudljivije nekretnine iz cijelog svijeta, pa ako je to vaša šalica kave, ne oklijevajte i pridružite nam se pretplatom!