Skip to content

Korlaet veselo dijeli otkaze šljakerima

Baš si nešto razmišljam o ovom Luki Korlaetu, koji je veselo danas na Radio Sljemenu u emisiji Zagrebi po Zagrebu rekao kako je sva administracija u Holdingu višak i još je izvalio: “Ah žao mi je, ali će si oni morati negdje drugdje tražiti posao”

I tako po Korlaetu šljakeri lete na ulicu. I baš si sad nešto razmišljam o tom Korlaetu i vidim da Korlaetu nešto nije jasno, On nesvjestan da oni iz Možemo nikad nigdje za ozbiljno nisu radili i da im je sada Poglavarstvo prvo radno mjesto i da ga valjda sad žele pretvoriti u svoju igraonicu gdje će se igrati sa sudbinama ljudi koji su u Holdingu, odnosno u njegovim podružnicama neki zaposleni i preko dvadeset godina, i sad bi se šljakerima trebali dati otkazi, a sačuvati radna mjesta za njihove.

Također, Korlaet ne shvaća da kad ljudima, zajedno s novim gradonačelnikom Tomaševićem, još ovim ostatcima radne snage podijeli otkaze i povisi cijene komunalija te komunalije mu neće imati tko plaćati. Također ekipa iz Možemo odnosno Ne možemo ne kuži, da kad ljudima iz Holdinga i iz svih podružnica podijele otkaze, bez radnih mjesta neće biti ni mirovina. A tu će se povući i drugi problemi. Evo ovi kojima će Korlaet i Tomašević podijeliti otkaze neće ići ni frizeru, ni u kazalište, ni u kino, ni u restorane, ni u kafiće ni u trgovine. Pa samo prođite gradom i dućani, restorani, kafići zjape prazni. I tako kad svima u Holdingu i u podružnicama Korlaet i Tomašević podijele otkaze običnim šljakerima ti otkazi će povući i druge u minuse. I tako će biti sve manje posla i novca u cijelom gradu, frizeri će imati sve manje mušterija kao i restorani, kafići i trgovine. Onda će se postaviti pitanje – a tko će plaćati komunalije Gradu? Pa to znači da će cijelom gradu Zagrebu dati otkaz. Evo, to je ono što sam jednom napisala da će Milan Bandić zapaliti grad  Zagreb kao ludi car Neron Rim. I to se s Bandićevom smrću metaforički i dogodilo. Bandić nije dirao ljude i nije davao ljudima otkaze, ali je krao i grad Zagreb povukao za sobom ostavivši ga u namilost i nemilost grobaru Tomislavu Tomaševiću da lijes Grada baci u raku i da nad mrtvim Zagrebom zabije križ.

See also  A1 po nalogu iz vrha isključuje N1 televiziju i Sport klub

Ma lijepa naša i propala država Hrvatska.

Zagreb, 3.11.2021. Nives Puhalo???