Nije život kratak, nego se mi kasno sjetimo živjeti

Pod redateljskom palicom Karmen Grgurine Ventin i Igora Kleščića, snimljen je video spot za novu pjesmu “Znaš ti mene dobro” Dalibora Hercega. Protagonisti ove emotivne vizualne priče su Tereza Dudaš i Giovanni Jakovac

U emotivnom vrtlogu emocija, životnih želja, strasti i nedostajanja voljene osobe nastao je ovaj vrlo intiman video spot. Prožet je ljubavlju, tugom, nadanjem te tragom za pronalaskom konačnog cilja – osjećaja istinske ljubavi.

Pjesma “Znaš ti mene dobro” odsvirana je s glazbenicima diljem svijeta; gitaru je odsvirao Elior Edri, na saksofonu je Marius Trapp, na bubnjevima Alex May, a Dalibor je odsvirao klavir.

Kada uđemo u samu esenciju pjesme, sežemo u neke dublje segmente svojih emocija i istine. Koliko se mi sami poznajemo, koliko nas drugi poznaju? Vječita pitanja u životu koja si postavljamo, a sama pjesma daje odgovor – osjećaj ljubavi poznaje nas najbolje, čak i bolje od nas samih.

U rujnu ove godine izašao je Daliborov novi album pod nazivom “Ti znaš” , a uskoro nas očekuju i novi projekti koje je htio stvarati, no nažalost nije uspio jer je život bio brži od njega.

Dalibor je u proteklih nekoliko godina sudjelovao na mnogim festivalskim pozornicama, osvojio mnoge nagrade, kao pjevač i kao autor. Poznati tandem Herceg – Jakovac u dosadašnjoj glazbenoj suradnji ostvarili su zajedno preko 30 festivalskih nagrada, napisali i uglazbili preko 80-ak pjesama.