Poziv na obilježavanje 10. obljetnice udruge Duhos i Misu zaziva Duha Svetoga

Udruga Duhovnost osječkih studenata, ili skraćeno DUHOS

Venina Markuš

Budući da ove godine, kao Udruga Duhos obilježavamo 10 godina svoga djelovanja i rada sa studentima, mladima te profesorima osječkog Sveučilišta, organiziramo niz aktivnosti

1. Organiziramo Nadbiskupijsko hodočašće u Aljmaš u subotu, 9. listopada 2021. Priključite nam se u 9 sati ispred Župe sv. Ćirila i Metoda u Osijeku odakle idemo pješice u Aljmaš. Po dolasku u Svetište te nakon kratkoga odmora uslijedit će euharistijsko slavlje praćeno kraćim euharistijskim klanjanjem. Povratak u Osijek je autobusom.

2. U nedjelju, 10. listopada 2021. godine pozivamo vas na svečanu misu zaziva Duha Svetoga uz početak akademske godine 2021./2022. na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Misno slavlje koje započinje u 11:30 u osječkoj konkatedrali predvodit će izv. prof. dr. sc. Vladimir Dugalić, dekan Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu.

3. Proslavu 10. obljetnice zaokružit ćemo u nedjelju, 24. listopada 2021. koncertom duhovne glazbe pod nazivom Sve što diše nek hvali Gospoda! Aleluja! Nastupit će: Božja pobjeda, DUHOS band, Matej Galić i Yeshua, Molitvena zajednica Svete Obitelji i SKAC Osijek. Koncert se održava u Župi sv. Ćirila i Metoda u Osijeku s početkom u 20 h.

Radujemo se svakom vašem sudjelovanju!
Srdačan pozdrav, Udruga Duhovnost osječkih studenata – DUHOS