Veselimo se produktivnoj jeseni uz Bellabeat pametni sat

Današnji način života često se svodi na utrku s vremenom: stalno negdje treba stići, toliko toga napraviti… Mnogim ženama dani prolete u nastojanju da iziđu na kraj s brojnim obvezama, a pritom zapostavljaju vlastito zdravlje i dobrobit. Ne zaboravite – uvijek je pravi trenutak da brinete o sebi, a na to će vas podsjetiti Bellabeatov pametni sat znakovitog naziva Time (Vrijeme)

Marina Đarmati

Na prvi pogled Time je krasno dizajniran sat, bezvremenski elegantan koji se lako uklapa u razne modne stilove, no iza klasične vanjštine nalazi se najnaprednija tehnologija posebno osmišljena za žene. Time je vrhunski wellness tracker koji prati vaše aktivnosti, spavanje, menstrualni ciklus i otpornost na stres, dajući uvid u to kako funkcionira vaš unutarnji, biološki sat. 

Ovaj pametni uređaj bežično je povezan s Bellabeatovom mobilnom aplikacijom putem koje možete detaljno pratiti sve što Time bilježi u realnom vremenu, uključujući broj prijeđenih koraka i druge aktivnosti tijekom dana, koliko dugo i kvalitetno spavate, kakva vam je trenutačna osjetljivost na stres, te u kojoj ste fazi menstrualnog ciklusa. Sukladno tome Time će vas podsjetiti što možete učiniti da biste se osjećali bolje – primjerice, ako dulje vrijeme niste aktivni, upozorit će vas da se razgibate. Ako se teže nosite sa stresom, meditacije unutar Bellabeat aplikacije umirit će vas i pomoći vam pronaći vaš unutarnji fokus. Uz mogućnost praćenja menstrualnog ciklusa, kalkulator ovulacije olakšat će određivanje plodnih dana i predvidjeti vaše buduće cikluse. 

To su samo neke od brojnih značajki pomoću kojih možete bolje upoznati sebe i učinkovitije organizirati svoju svakodnevicu kako biste živjeli zdravije, sretnije i ispunjenije. 

S ovim vrhunskim gadgetom nećete se morati brinuti oko svakodnevnog punjenja! Time koristi zamjenjivu bateriju koja traje do šest mjeseci, kako ne biste gubili dragocjene podatke ni u jednom trenutku dana. Načinjen je od hipoalergenog nehrđajućeg čelika koji je ugodan i za osjetljivu kožu, te je dostupan u dvije verzije – srebrnoj i ružičasto-zlatnoj – a njegov profinjen dizajn uklapa se u svaku prigodu i stilsku kombinaciju. Za dodatno osvježenje izgleda, metalnu narukvicu sata po želji možete zamijeniti kožnatim remenom. 

Bellabeatov pametni wellness sat Time daje novo značenje izrazu “dragocjeno vrijeme“. Uživajte u svakom trenutku življenja  – sa stilom!