Skip to content

Od požara, dede Joea pa do naših penzionerki

Dolazi euro, a mi se svi možemo lijepo skinuti u kratke hlačice, primiti se za rukice i lijepo se slikati

Nešto i dalje ne razumijem, koji je cilj prepustiti cijeli svijet terorizmu? Kako misle i Amerika i Europska unija pregovarati s talibanima? Afganistan je sada tempirana bomba i prijetnja svijetu.

S jedne strane homoseksualci se bore za svoja prava, žene se školuju, ljudi rade, grade stambene zgrade, crkve, škole i shopping centre, a s druge strane je deda Joe Biden prepustio sve u ruke talibanima i ISIL-u. Nafta? Moć? Novac?

O čemu se tu točno radi? Mislim oni su to, nemojte me krivo shvatiti, trebali riješiti odmah u korijenu. I zašto Amerika naoružava te talibane? Pa ti talibani izgledaju totalno trknuto. Žene u Afganistanu su uplašene i pokušavaju doprijeti do svijesti javnosti. Pa je li deda Biden svjestan da bi sad talibani mogli napasti i Europu i Ameriku? Nisam mislila da će me toliko razočarati deda Biden. Mislila sam da je on simpa dedek i da će riješiti neke stvari, a zapravo je ispao sad baš pravi bezveznjak. Sad bih radije da je na vlasti Trump, on bi to riješio po kratkom postupku. Biden je razočarao ovime sve. Sad trebamo svi snositi posljedice njegove katastrofalne pogreške. Pa migranti će iz Europe napraviti ovo što su napravili od svoje zemlje.

A i ovi svi požari. Zašto gori Grčka? Zato što migranti namjerno podmeću požare. A i tamo po Bosni po onim brdima se skrivaju ISIL-ovci. Pa majke ti, samo se spuste i skotrljaju do Dubrovnika. A ovi naši viču “Za dom spremni”. Ma bez veze. Kaj bi Hrvati bili za dom spremni, jer da su za dom spremni onda bi u Hrvatskoj bio obavezan vojni rok i za mladiće i djevojke. Naši Hrvati znaju samo obući crnu uniformu i vikati Za dom spremni, a onda se svi poslije zgražaju na to. Ma dajte ljudi, molim vas dajte se uozbiljite. Sad smo svi u istoj kaši.

See also  Svi su umočeni

Pavle Kalinić je u Večernjem listu izjavio da nam sada nakon pandemije spremaju rat, a da u Hrvatskoj nema ni obveznog vojnog roka, Hrvatska nema ni pravu hrvatsku vojsku koja bi branila zemlju, a nema ni skloništa.

Da, ovo pišem drastično da nekome uopće dopre do mozga, jer ovi naši, hrvatski političari misle samo na sebe.

Evo u blato je opal i ministar financija Zdravko Marić o kojem sam sve do sada imala lijepo mišljenje, ali evo i njega su mediji otkrili da je i on kalafukter i da ljetuje na skupoj jahti onog, svog frenda.

I dok ministar financija Zdravko Marić ljetuje na skupoj jahti spremaju nam drastična poskupljenja, a tako je sve poskupilo, a na jesen opet sve cijene idu gore i to opravdavaju i govore da su za to sada pak krive klimatske promjene. Pa našima je sve krivo samo oni nisu krivi ni za što.

A sad kad uvedu euro za što ovako osiromašena i pokradena Hrvatska nije spremna zavladat će još veće siromaštvo. Neki predlažu referendum protiv eura, ma koji referendum kad je hrvatska Vlada već sve odlučila. Dolazi euro, a mi se sad možemo lijepo svi skinuti u kratke hlačice, primiti se za rukice i lijepo se slikati.

Ali najbolje su mi one penzionerke kaj ih snime dok jure po placu i onda ih Nova TV pusti na Vijestima da ih cjelokupna hrvatska javnost čuje kako na pitanje novinara o poskupljenjima kažu da je to u redu i kaj onda reći nego da su trknuti. I onda svi ta poskupljenja prihvate i naviknu se opet na to sve kao magarac na batine.

Ma lijepa naša Hrvatska.

Zagreb, 19.08.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩