Skip to content

Kapelica u Betlehemu

Isus je bio siromah i nije težio skupim kapelicama i zlatu. Kako to da se gradi kapelica u tuđoj zemlji, zašto hrvatska Vlada ne pomaže u bržoj obnovi naše Katedrale, pa onda crkve u Palmotićevoj, Čučerju…?

U Vijestima Nove TV su izvijestili kako je hrvatska Vlada odlučila slistiti tri milijuna kuna za gradnju hrvatske kapelice u Betlehemu

Ljude iz Čučerja, Petrinje, Siska i Gline koji su pogođeni potresom su odbacili i time pokazali svu svoju nebrigu i neljudskost. A onda su opet novinari Nove TV intervjuirali jednu penzionerku koja je s veseljem i odobravanjem ushićeno podržala ovakvo razbacivanje novca za gradnju hrvatske kapelice u stranoj zemlji i pohvalila je našu hrvatsku Vladu što ovako razbacuje novac.

Dok hrvatska Vlada na čelu s Andrejem Plenkovićem koji je evo naša hrvatska Marija Antoaneta ovako razbacuje novac ljudima koji su pogođeni potresom pomažu građani. Jel Plenković čita Bibliju? Isus je bio siromah i nije težio skupim kapelicama i zlatu. Plenković i njegova hrvatska Vlada su i ovim činom pokazali nevjeru i kako uopće ne vjeruju u Boga.

A što je i s našom zagrebačkom Katedralom, zašto hrvatska Vlada ne pomaže u bržoj obnovi naše Katedrale, pa onda crkve u Palmotićevoj i crkvice u Čučerju? Kako to da se gradi kapelica u tuđoj zemlji, a naši ljudi u Zagrebu, Čučerju, Sisku, Glini i Petrinji čekaju obnovu svojih razrušenih kuća? Evo i ovdje ima jako puno zgrada i crkava koje čekaju obnovu, a hrvatska Vlada je slistila ponavljam tri milijuna kuna za gradnju hrvatske kapelice u stranoj zemlji. Suludo. Ma lijepa naša Hrvatska. Zagreb, 19.08.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩