Migranti teroristi

Postavljam pitanje koliko je novaca dobila naša hrvatska Vlada da ih tu smjeste? Ti migranti ne žele ostati ovdje, a onda druge zemlje zatvore svoje granice i onda ti migranti ostanu ovdje. Uglavnom radi se o mladim i ratno sposobnim muškarcima, ne radno, već ratno, jer ti migranti neće i ne žele raditi ali vole ubijati, a radi se tu i o moralno upitnim ljudima, jer oni su pobjegli, a svoje žene su tamo u Afganistanu ostavili na milost i nemilost talibanima.

Ova hrvatska Vlada ne vjeruje u Boga ni u kršćanske i katoličke vrijednosti i zato Hrvatsku namjerno naseljava s migrantima i tako jača opasna sila Bliskog istoka. Vatikan po tom pitanju također šuti. Mi Hrvati i kršćani katolici smo po tom pitanju jako ugroženi i u opasnosti su naši domovi, naše obitelji, naše žene, naša djeca i naše kršćanske i katoličke vrijednosti. A tko je pomogao nama kada je u Hrvatskoj bio Domovinski rat i kad su srpski agresori napali našu domovinu Hrvatsku? Izbjeglice iz Vukovara su došle u Zagreb i Hrvatskoj je pomogla jedino Njemačka. A sada migrante guraju u Hrvatsku.

Za par godina ako se ne riješi ova namještena izbjeglička kriza Hrvatska može postati drugi Afganistan, jer ti migranti za kratko vrijeme mogu napraviti iz Hrvatske ono što su napravili iz svojih zemalja.

Amerika očito neke stvari radi namjerno, a s njom je u dogovoru i Europska unija. Ovo me podsjeća na 1945. godinu kada je Engleska zajedno sa Srbima napravila genocid nad hrvatskim narodom i kad su Englezi Hrvate prepustili na milost i nemilost četnicima i partizanima i kad su nedužne Hrvate tada namjerno i bez suđenja poubijali partizani.

S jedne strane se govori o Covidu, a s druge strane hrvatska Vlada namjerno hrvatski narod pušta da ih s Covidom zaraze migranti koji nisu cijepljeni i migrantima prepuštaju cijelu Hrvatsku. Šuti se o tome kako su Dugave pod opsadom migranata i kako u Dugavama migranti napadaju naše hrvatske žene.

Ministre Božinoviću, nije ni tebi lako. I ti imaš također unuku. I zato nemoj ostavljati hrvatske žene i ovaj hrvatski narod na milost i nemilost ISIL-u i migrantima.

Plenkoviću, Milanoviću, Tomaševiću, i vi ste isto zaboravili da i vi imate svoje žene koje su kao i svi mi izložene ovoj vrlo velikoj i ozbiljnoj opasnosti koja nam prijeti od ovih nazovi izbjeglica iz Afganistana.

Ljudi moji, Hrvatska je izložena teroristima. Ili hrvatske političare nije za to briga, jer očito oni imaju spremne avione da ih odvezu izvan zemlje. Ne vjerujem po pitanju ove namjerno stvorene migrantske krize ni Americi, ni Europskoj uniji ni hrvatskoj Vladi. Hrvatski narode, probudi se.