Uništena i Orljava

Niitko iz hrvatskog državnog vrha ne bi smio uopće primiti hostiju, ne bi trebali sjediti u prvim redovima u crkvi, ma budimo realni nitko od njih ne bi ni trebao ući u crkvu

Na Vijestima Nove TV su izvijestili kako tvornica konfekcije Orljava ide na bubanj. Uništio ju je hrvatski državni vrh i nikome ništa. Još jedna vijest o još jednom namjernom uništenju hrvatske tvornice koja je otišla u propast.

I evo sada zaista više nemamo ništa hrvatsko. Ali glavno je da se naš cijeli državni vrh onako naslikavao na televiziji na Sinjskoj alci. U subotu će se ovaj cijeli, truli, hrvatski državni vrh naslikavati na Maratonu lađa i onda će u nedjelju trčati u crkvu i mediji će ih naslikavati u prvim redovima.

Mislim da bi im svećenici trebali uskratiti hostiju. Po ovome nitko od cijelog hrvatskog državnog vrha ne bi smio uopće primiti hostiju. Također ovaj državni vrh ne bi trebao sjediti u prvim redovima u crkvi, ma budimo realni nitko od njih ne bi ni trebao ući u crkvu, jer su nemoralni i nemaju osjećaja za ljude da ne kažem da ne vjeruju u Boga, jer da vjeruju ovo ne bi radili.

Ovih dana će radnici Orljave ostati bez posla i biti bačeni na ulicu. Želim sve podsjetiti na blagdan Velike Gospe, a cijelom, hrvatskom državnom vrhu poručiti da su totalni neljudi.

Zagreb, 11.8.2021. Nives Puhalo🎩🎻🎩