DINAMO vs RIJEKA 3:3 / 3. kolo, HT Prva liga

U svakom pogledu, odličan je bio derbi trećeg kola HT Prve lige na maksimirskom stadionu. Dinamo i Rijeka odigrali su bez pobjednika 3:3, u ogledu prepunom preokreta i sjajnih pogodaka

U derbi je Dinamo krenuo agresivno, a takav stav je već u devetoj minuti donio pogodak. U gužvi, u gostujućem šesnaestercu, najbolje se snašao Perić, koji je zabio za 1:0, što je bio prvi pogodak kojeg je primila Rijeka ove sezone

No, Rijeku nije previše uznemirio primljeni gol, a odgovorili su u 23. minuti, kada je sjajno, s vrha šesnaesterca, žestoko potegnuo Abass i izjednačio na 1:1.

Time je samo najavljeno fantastično prvo poluvrijeme, jer je Dinamo opet poveo u 32. minuti golom Majera, a Rijeka je potom uzvratila još žešće, s nova dva prekrasna pogotka. Do odmora je prvo izjednačio Abass, a potom je Drmić zabio za potpuni preokret i vodstvo Rijeke (3:2).

U jednakom ritmu je dvoboj nastavljen u drugom dijelu, a nakon velike pogreške vratara Labrovića, domaćin je izjednačio u 59. minuti, kada je strijelac bio Oršić.

Do kraja utakmice, Dinamo je bio bolji. Mnogo izraženije od suparnika je tražio pobjedu, no Rijeka je ipak sačuvala bod na ovom gostovanju.

HT Prva liga, 3. kolo: Dinamo – Rijeka 3:3 (Perić 9., Majer 32., Oršić 59./Abass 23., 38., Drmić 43.)